Chicago, IL
37°
Sunny
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 14mph WNW
Humidity: 53%
Pressure: 30.25"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
41°F
43°F
45°F
46°F
46°F
SunMonTueWedThu
59°F / 41°F
66°F / 52°F
59°F / 41°F
46°F / 37°F
54°F / 45°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

NAJNEOBIČNIJA SVADBA I TO NA KOPAONIKU: Venčali se na skijama, a posle spusta opleli Užičko kolo! (FOTO)

Ski sezona na Kopaoniku možda broji svoje poslednje dane za ovu godinu, ali iznenađenjima na ovoj planini nikad kraja. Uz one skijaše obučene u regularna odela predviđena za zimski sport, sa Pančićevog vrha sputili su se svečano obučeni mladenci sa svatovima do podnožja planine. Na ovaj prizor niko nije ostao imun.

– Svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi i svi svatovi koji znaju da skijaju krenula je sa vrha, a potom se zastavila na polovini staze gde se održalo građansko venčanje, i na kraju su se spustili do podnožja gde je žurka nastavljena, kaže za RINU pevač koji se našao na ovom neobičnom veselju.

Mladenci, Mina Lazić sada već Filipović i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i ovaj veoma važan dan u njihovim životima. Mina je IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije.

– Sve je bilo tako zanimljivo i nesvakidašnje, i sigurno da će se ovo njihovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su možda odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ono što je ispoštovano jeste da su svi svatovi, ali sada u panceracima odigrali Užiko kolo, ništa im nije predstvaljalo problem, dodaje uz osmeh naš sagovornik.

Mladenici su mislili na svaki detalj, pa se tokom spusta na čelu kolone vijorila i spska trobojka.

– Čekaj da parkiramo, čuli su se veseli svatovi dok su prilazili muzici koja ih je dočekala. I naravno, svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili ovo neobično veselje.

PROČITAJTE VIŠE:

“POŠALJI MI IZNOS I SPALI TEFTER”: Tokom Ramazana otplatio dug svih mušterija koje su kupovale na “recku”!

JOKIĆEV VELIKI DERBI PROTIV JANISA: Srbin briljirao protiv najboljeg tima u NBA ligi! (VIDEO)

POBUNA U PRIŠTINI: Demonstranti skidaju zastave Kosova sa jarbola, bacaju dimne bombe, traže Kurtijevu ostavku (VIDEO)

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE