Chicago, IL
54°
Clear
6:07 am7:33 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 10mph E
Humidity: 54%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
6 am7 am8 am9 am10 am
52°F
52°F
52°F
54°F
55°F
WedThuFriSatSun
64°F / 48°F
55°F / 45°F
54°F / 41°F
48°F / 39°F
54°F / 41°F

Published 4 years ago

By admin

NAJLEPŠA VEST IZ BEOGRADA: Žena se porodila na aerodromu “Nikola Tesla”!

Državljanka Tunisa (32) porodila se juče oko 18.30 na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Kako saznaje “Blic”, ona je na aerodrom došla da sačeka putnika iz inostranstva, ali je iznenada počela da ima kontrakcije, prenosi Blic.

Lekari iz ambulante na aerodromu potrudili su se da porođaj prođe u najboljem redu i Tunišanka je na svet donela zdravog dečaka.

“U pitanju je žena stara 32 godine, koja je na aerodrom došla zajedno sa suprugom. Dok su čekali nekoga, dobila je trudove i tu se porodila. To je sve što imamo da vam kažemo u ovom trenutku”, rečeno je iz pres službe aerodroma.

Informaciju o nesvakidašnjem porođaju potvrdili su nam iz Hitne pomoći, koji su preuzeli porodilju i bebu sa posteljicom i prevezli je u GAK “Narodni front”, gde je okončan porođaj.

Izvor iz Narodnog fronta rekao je da je pacijentkinja zbrinuta u toj ustanovi i da nem nikakvih komplikacija.

“Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe, svesna je i komunicira na engleskom jeziku”, rekao je izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Za sada ne znamo sve detalje i okolnosti kako je došlo do porođaja, ali svakako mami i bebi želimo dobro zdravlje, a srećnim roditeljima čestitamo prinovu.

Podsetimo, slična situacija dogodila se prošlog meseca kada se jedna trudnica porodila u automobilu što je izazvalo saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu u Beogradu.

“Majci je ovo bio prvi porođaj. Majka je mlada, ima 20 godina, a na svet je donela devojčicu tešku 2.950 grama. I majka i beba su dobro, zbrinute su u našem porodilištu”, rekao je tada direktor Višegradske Aleksandar Stefanović.

Izvor: Blic
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE