Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 88%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

MUNJEVITA AKCIJA NAŠIH SNAGA: U Srbiji uhapšena tri naoružana specijalca sa Kosova i Metohije!

Pripadnici specijalnih jedinica srpskepolicije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu naoružanih kosovskih specijalaca.

Na administrativnom pojasu prema AP KiM, daleko u dubini teritorije centralne Srbije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Antiterorističke grupe posebne jedinice policije, danas je locirala i uhapsila tri pripadnika tzv. kosovske policije R. Z. B.S. i M.Š.

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsedništva.

Sva tri uhapšena bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa gps uređajima, mapama i drugom opremom.

Brzom i efikasnom akcijom srpske policije, uspešno je sprečen pokušaj tzv kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destaabilizacije i eskalacije sukoba uperen protiv Republike Srbije.

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad.

POVEZANE TEME:

AMERIČKI SENATOR: Kurti doveo NATO trupe u opasnost, neće doneti nikakvo dobro Kosovu!

RIČARD GRENEL: Kurti je prešao još jednu crvenu liniju, Amerika to neće tolerisati!

KURTI SE SASTAO SA BORELJOM: Izneo sraman predlog za deeskalaciju u 5 tačaka!

Izvor: Nova.rs
Foto: MUP Srbije

YOU MAY LIKE