Chicago
66°
Cloudy
6:42 am6:41 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 9mph ESE
Humidity: 87%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 0
WedThuFri
66/63°F
68/61°F
70/61°F

Published 3 years ago

By admin

MRŽNJA: Holivudska glumica nazvala Melaniju “ilegalnom imigrantkinjom koja ne zna engleski”, tviteraši je uništili!

Bet Midler, holivudska glumica poznata po ekstremno levičarskim stavovima, prostački se rugala prvoj dami SAD Melaniji Tramp nazvavši je “ilegalnom imigrantkinjom” istovremeno joj se podsmevajući zbog njenog naglaska, nakon Melanijinog govora druge večeri Republikanske nacionalne konvencije.

Dok se Melanija Tramp obraćala, Bet Midler je tvitovala: „Zna da kaže par reči na nekoliko jezika. Sklonite ovu ilegalnu imigrantkinju sa bine!”

Nekoliko minuta kasnije tvitovala je: „O, Bože. Još uvek ne zna engleski. “

Ksenofobični tvitovi Midler o Melaniji izazvali su oštar odgovor tviter zajednice, i to osoba i sa leve i sa desne strane političkog spektra.

Mnogi su istakli da Melanija Tramp zapravo govori pet jezika, a engleski joj nije maternji jezik.

Konzervativna medijska ličnost Ali Bet Staki tvitovala je: „Imamo je. Isti ljudi koji Trampa nazivaju rasistom.”

Radijska voditeljka Dana Loeš primetila je da Midler zna da govori samo jedan jezik: “Ksenofob koji govori jedan jezik ruga se imigrantima koji govore pet”.

Novinar Rajan Savedra tvitnuo je kojih pet jezika Melanija odlično govori, uključujući njen maternji jezik slovenački, engleski, francuski, srpski i nemački.

Čuveni glumac Džejms Vuds istakao je licemerje Demokratske stranke: „Stranka različitosti ismeva Amerikanku zbog njenog akcenta …“

Konzervativni političar Beni Džonson takođe je primetio to licemerje: „Iznenađujuće da otvoreni rasizam postoji u Demokratskoj stranci, ali NIKO u njihovoj stranci to ne proziva“.

Urednik Red State-a Brendon Mors suprotstavio je Melanijinu poruku „nade i pozitivnosti“ komentaru Midlerove, tvitnuvši: „Žena imigrantkinja, kojoj engleski jezik nije maternji, upravo je izašla na pozornicu i bila je tako graciozna da je odbila da napadne ljude bez stila poput tebe i umesto toga se fokusirala na nadu i pozitivnost. Uvek bih pre izabrao njen akcenat pre tvoje surovosti. “

Britanski voditelj Pirs Morgan takođe se rugao tvitu Midlerove: „Oh, Bože. Bet Midler je rasista. “

Pogledajte kako je izgledalo obraćanje Melanije Tramp na linku ispod.

Izvor: BreitBart
Foto: Printscreen YouTube

YOU MAY LIKE