Chicago
73°
Clear
5:18 am8:18 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 2mph ESE
Humidity: 62%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 0
ThuFriSat
82/61°F
79/59°F
77/61°F

Published 1 month ago

By admin

MONSTRUOZNI ZLOČIN U AMERICI: Trojica tinejdžera ubili devojku (20), a onda je fotografisali „za uspomenu“

Trojica tinejdžera koja su iz automobila u pokretu bacala veliko kamenje, usmrtila su dvadesetogodišnju devojku koju su zatim fotografisala za uspomenu, saopštio je američki sud.

U saopštenju se navodi da je jedan od trojice osamnaestogodišnjaka rekao da su kamenjem gađali iz zabave, a da je osetio krivicu kada su 19. aprila pogodili u glavu Aleksu Barteli koja je umrla.

Momak koji je vozio, okrenuo je automobil da bi se vratili kako bi drugi napravio fotografiju devojčinog slupanog auta jer je želeo uspomenu na ono što su uradili.

Sva trojica tinejdžera su u četvrtak prvi put nakratko dovedena u sudnicu da bi odgovorila na kratka pitanja sudije o tome da li razumeju šta se dešava.

Uhapšeni su ove nedelje u svojim kućama u predgrađu Denvera, Arvadi, pošto su identifikovani kao osumnjičeni uz pomoć mobilne mreže i jednog njihovog prijatelja.

Istražitelji veruju da su bili umešani u nekoliko sličnih incidenata u kojima je kamenje prečnika između 10 i 15 santimetara i teško do tri kilograma bacano na automobile u toj oblasti.

Još dva vozača automobila su zadobila lakše povrede u noći kada je Barteli ubijena.

Po kancelariji šerifa, Barteli je razgovarala telefonom s prijateljicom kada ju je udario kamen. Kada je poziv utihnuo, njen prijatelj je pratio lokaciju Barteli pomoću aplikacije na telefonu i našao je mrtvu u automobilu koji je s puta sleteo u polje.

Izvor: Nova Foto: Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO, ČARLS KATER(IĆ), NAJVEĆI SRBIN MEĐU AMERIMA: Jedva čekam da pređem u pravoslavlje, da imam kuma i svoju slavu! (FOTO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)