Connect with us

Biznis

MILŠPED OSVAJA AMERIKU: Najveća srpska kompanija iz oblasti transporta i logistike proboj na svetsko tržište počinje iz Čikaga i Los Anđelesa!

Published

on

Kompanija Milšped Group osnovana je u Beogradu 1993.godine i danas u svom sistemu broji više od 2.500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve svojih klijenata. Posle 27 godina Milšped je tržišni lider i jedna od najvećih kompanija iz oblasti transporta i logistike u jugoistočnoj Evropi.

Ono što su od početka bile ideje vodilje u poslovanju, vrhunska profesionalnost, visoki kvalitet usluga, vrednosti korporativne kulture i poštovanje partnerskih odnosa sa klijentima, ostale su to do dana današnjeg.

U KORAK S VREMENOM: Najmodernije tehnologije i stručnost u prvom planu

U međuvremenu, Milšped je išao u korak sa vremenom, a vrlo često i ispred njega, u hodu usvajajući najmodernije tehnologije u skladišnom poslovanju, transportnim aktivnostima, pružanju ostalih logističkih usluga, consulting-u

Bazirajući svoje poslovanje na mladom i školovanom kadru, koji je u toku sa aktuelnim trendovima u biznisu, koristeći znanje i iskustvo stečeno kroz dugogodišnje poslovanje, Milšped je rastao sve dok u jednom trenutku nije postao spreman za globalni izazov.

Tako je 2018. godine otpočela ekspanzija kompanije na velika tržišta, otvaranjem ekspozitura u Kini i Sjedinjenim Američkim Državama.

U avgustu 2018. Milšped Grupa je napravila prvi korak u osvajanju američkog tržišta osnivanjem holding kompanije Milsped US LLC, strateški zauzimajući pozicije na istočnoj i zapadnoj Obali SAD kroz kompanije Milsped Freight LLC (Hammond, IN) i Milsped Air&Sea LLC (Los Angeles, CA).

PRODOR NA VELIKA TRŽIŠTA: Otvaranjem kompanija u SAD i Kini Milšped krenuo u svetsku ekspanziju

Posle godinu i po dana poslovanja na teritoriji SAD Milšped je u prilici da svojim partnerima i klijentima pruži profesionalne usluge najvišeg standarda u sledećim oblastima:

Važno je napomenuti da je korisnicima naših usluga osigurana potpuna kontrola i praćenje realizacije usluge, od momenta predaje robe na staranje kompaniji Milšped, pa sve do realizacije posla.

NA KOPNU, VODI I U VAZDUHU: Milšped svojim uslugama pokriva sve vidove transporta

Takođe, istakli bi da je Milšpedov kadar na teritoriji SAD visokokvalifikovan, kompetentan, sa velikim iskustvom u domaćoj i međunarodnoj logistici.

Sve ovo gorenavedeno predstavlja garanciju našim klijentima i poslovnim partnerima da su u sigurnim rukama. Na čvrstim osnovama do sada dostignutog uspeha i besprekornog poslovanja, otvaranjem novih tržišta, kompanija Milšped kontinuirano ulaže u unapređenje svojih logističkih rešenja čime se granice brišu, a daljine nestaju.

Dobrodošli u Milšped!

Tekst: Serbian Times Foto: Milšped

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement