Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

MILENINO MODNO ČUDO U ČIKAGU: Sve počelo u 4 zida, a sada njene modele nose najlepše Srpkinje!

Moderno i autentično se možete oblačiti i iz fotelje, a to je među prvima u američkoj dijaspori shvatila Milena Mitić, koja u poslednje vreme privlači izuzetnu pažnju među damama svojom modnom kolekcijom “Lady Bee”, koja se može naručiti na internetu i društvenim mrežama.

Milena živi u Čikagu, a poslednje dve godine je, silom prilika, što zbog trudnoće, što zbog pandemije korone, bila vezana za kuću.

-Kada je zatvoren u četiri zida, čoveku ostane sam sa sobom i na pamet mu padaju razne ideje. Pošto sam se u Srbiji bavila modom 5-6 godina, pomislila sam da je sve ovo što nas je zadesilo možda dobra prilika da ženama olakšamo mogućnost da se lepo obuku i u situaciji kada zbog mera pandemije više ne mogu da odlaze u kupovinu slobodno i često kao nekada.

INTERNET, ČETIRI ZIDA I MALO MAŠTE: Milena Mitić odeći koju pronalazi na internetu daje autentični pečat

Videla sam da se na internetu nudi dosta odeće koja nije brendirana, a koja je vrlo visokog kvaliteta. Počela sam da naručujem, a onda bih svakom komadu odeće dodala po nešto svoje, neki navoj više, broš, mašnu, maramu, kaiš…, priseća se Milena svojih početaka.

Kao što to obično biva, pre nego što je sama pomislila da bi od toga mogla da napravi biznis, njena sestre i prijateljice su primetile njen talenat i počele da naručuju haljine kojima je Milena davala svoj pečat.

-Posle par meseci, moja sestra me je upitala zašto ne bih pokušala da ono što radim prodajem preko društvenih mreža, konkretno Instagrama. I tako je nastala kolekcija “Lady Bee Fashion”, koju možete videti na istoimenom profilu na Instagramu jednim klikom OVDE.

Milena ima sreću da toliko dobro izgleda da joj i ne trebaju manekenke koje bi nosile i prezentovale njene modele (vidi fotke), a osim preko društvenih mreža, za zainteresovane dame iz Čikaga i okoline Milena u njenom studiju organizuje i fashion session-e, tokom kojih dame mogu da vide njene modele i probaju ih.

Ona je posebno ponosna na jednu činjenicu…

-Velika mi je čast što mogu da kažem da moje modele nose neke od najlepših Srpkinja u Čikagu i ovom delu Amerike. Inače, haljine iz “Lady Bee” kolekcije su moderne, mladalačke, ali verujem da će i dame u srednjoj dobi sigurno imati šta da nađu za sebe, kaže Milena Mitić, koja za sebe kaže da je porodična žena, majka malog Viktora i supruga Bojanova, te dodaje:

SVE POLAZI IZ PORODICE: Milena Mitić alias Lady Bee sa suprugom Bojanom, sinom Viktorom i deda Mrazom

– Cene haljina su vrlo su pristupačne, koštaju između 100-500$, a svima koji ne žive blizu ili iz nekih razloga ne mogu da svrate do studija, preporučujem da mi se jave na tel. (312) 804-6231 ili pišu na E-mail: storeladyb@gmail.com. Ja ću se truditi da im odgovorim što pre i preporučim nešto primereno njihovim godinama i afinitetima, kaže na kraju razgovora Milena Mitić, koju, pogađate, po njenoj kolekciji znaju i kao Lady Bee.

Tekst: PR Serbian Times Foto: Privatna arhiva Milena Mitić/Lady Bee

YOU MAY LIKE