Chicago, IL
37°
Sunny
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 12mph W
Humidity: 53%
Pressure: 30.24"Hg
UV index: 0
9 am10 am11 am12 pm1 pm
39°F
43°F
43°F
45°F
46°F
SunMonTueWedThu
61°F / 41°F
66°F / 52°F
61°F / 41°F
48°F / 37°F
55°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

MILANOVAC SIJA KAO VEGAS: Miroljub postavio 24.000 svetiljki na kuću, nije štedeo vremena ni para! (FOTO)

Prema nekim starim verovanjima koliko okitite kuću i jelku za novogodišnje praznike, toliko će vam i naredna godina biti dobra i berićetna. Ako je po tome, jedno domaćinstvo u Gornjem Milanovcu neće imati razloga za brigu. Miroljub Jakovljević je svoju kuću okitio sa preko 20.000 lampica i napravio čaroliju iz bajke.

„Oko mesec dana rada mi je trebalo da okitim kuću i dvorište, ukupno 24.000 svetiljki ima u cevima, a ovu ideju imam još od detinjstva, i izgleda da sam uspeo da je ostvarim. Ova čarolija je ostvarenje mog dečačkog sna. Nije lako, ali kad upalite sve te lampice i u toj pozitivnoj atmosferi dočekate godinu koja dolazi osećaj je fenomenalan ”, rekao je za RINU Miroljub.

Osim što je ostvario svoj dečački san ovaj Milanovčanin želeo je da svojim unucima praznike učini još uzbudljivijim i u tome je uspeo. Oni su ponosni su na svog dedu, ali i na deokoraciju po kojoj je njihova kuća zaista posebna u ulici.

„Ovo sam sve uradio za svoju unuku Nađu i svog unuka Veljka, ali i za svu ostalu decu, da se deca vesele za novogodišnje i Božićne praznike”, rekao je.

Čak ni visoki računi za struju koji će stići, nisu ništa u poređenu sa dečijom srećom i osmesima na njihovim licima.

„Кad čovek nešto voli i uživa u nečemu, to ni ne gleda, jednostavno nije mu ni bitno, koliki god račun bude stigao, platićemo, naravno. Ne žalimo para za stvari koje nam pričinjavaju sreću. Nama i našoj deci”, kazao je Jakovljević.

Ovaj bajkoviti prizor oduševio je mnoge, pa tako ovu čarobnu kuću ovih prazničnih dana posetili su i mnogi turisti sa željom da je vide ili da se slikaju ispred nje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE