Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

MIHAELA NAJLEPŠA SRPKINJA U ŠVEDSKOJ: Od mis univerzuma do uspešne poslovne žene i majke! (FOTO)

Stranci koji dođu u našu zemlju po pravilu se oduševe lepotom Srpkinja. One su redovno i na listama najatraktivnijh žena sveta, ali i u vrhu najvećih bjuti takmičenja. Desi se da neke od njih svoju harizmu i lepo lice i telo predstavljaju pod drugom zastavom.

Tako je i sa Mihaelom Savić iz Švedske, lepoticom srpskog porekla.

Mihaela je rođena 14. marta 1991 u Helsingborgu u Švedskoj.

Odmalena je bilo jasno da će izrasti u pravu lepoticu i već sa 14 godina je krenula na kastinge i revije.

U međuvremenu ona je i Šveđane, i ostatak sveta očarala izgledom, toliko da je 2010. pobedila na takmičenju Mis Univerzum Švedske.

Prethodnih godina pak Mihaela radije živi tiho. Na društvenim mrežama objavi tek poneku fotografiju s porodicom. Ona je udata i od prošle godine mama malog Matea.

Zanimljivo je da je prethodnih desetak godina ona u biznisu i da se usavršila u prodaji i menadžmentu, od bjuti do IT sektora.

„Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao Key Account Manager predstavljam svoju organizaciju na prijateljski, topao i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom svoju odlučnost da postignem postavljene ciljeve, a zatim ih pomerim još dalje“, kaže za sebe Mihaela.

A kad reši da se odmori malo od posla, ona rado ode i u naš komšiluk. Kako se jednom pohvalila na društvenim mrežama, Hvar ju je toliko oduševio da planira da mu se vrati.

PROČITAJTE VIŠE:

ALARMANTNO STANJE U ČIKAGU: Američki grad na vrhu svetske liste zbog zagađenog vazduha!

JOŠ TRI SRPSKE ŠKOLE U AMERICI! Raspisan konkurs za nastavnike koji treba da predaju deci u Čikagu, Milvokiju i Finiksu!

NOVI ZAKON U ILINOISU, NA RADOST IMIGRACIJE: Vozačke dozvole će se izdavati i imigrantima bez dokumenata!

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE