Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 84%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

MEMEDOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA O OTKAZU: “Zaslužio sam makar sat nakon 36 godina rada na RTS!“

Voditelj Jovan Memedović, autor emisije “Sasvim prirodno”, dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a sada se i prvi put pojavio pred kamerama nakon toga.

Memedović je gostovao u emisiji „Jedan dobar dan“ na RTS-u i uživo prokomentarisao razloge svog otkaza na Javnom servisu posle više od tri decenije.

„U okviru rubrike RTS predstavlja trenutno imamo priliku da zavirimo u snimanje 11. sezone kviza ‘Potera’, najgledanijeg kviza u Srbiji. Sa nama je autor ‘Potere’, voditelj i novinar Jovan Memedović, naš dragi kolega i omiljeno TV lice. Kako teku snimanja?“, pitala je novinarka Memedovića.

„Snima se 11. sezona, uigrali smo se za tolike godine. Što je najzanimljivije, dolaze nam jako sveži mladi ljudi koji žele da se poigraju sa nama i dobro je što su shvatili da nije ovde cilj da se pošto-poto zaradi neki novac, ovde je najbitnija igra uz znanje i mislim da smo postigli neku finu opuštajuću atmosferu gde se svako oseća prijatno“, odgovorio je Jovan Memedović.

Na ove njegove reči se nadovezao Milanu Bukviću, koji je tragač u kvizu i koji je ispričao šta sve gledaoci mogu da očekuju tokom nove sezone emisije.

Nakon toga je voditeljka spomenula priču o otkazu Jovana Memedovića.

„Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija ‘Sasvim prirodno’ ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član ni na plati RTS-a. Radio sam eto tih nekih 36 godina u životu za RTS… Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada. Voleo bih da me ne pominju više po neki drugim medijima, nema potrebe. Sve je u najboljem redu“, kazao je Memedović, pa se osvrnuo i na razloge zbog kojih je dao otkaz:

„Pošto se pominje neki Etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni“, rekao je on uz osmeh i odmahivanje rukama.“

PROČITAJTE VIŠE:

PORAŽAVAJUĆI PODACI: Čak 54 odeljenja u Srbiji nema nijednog đaka, a ovi zanati izumiru!

SREBRO I BRONZA SIJAJU K’O ZLATO: Srpski matematičari osvojili dve medalje na Olimpijadi u Japanu!

MILOMIR OD DEČAKA IZ SIROTIŠTA POSTAO VLASNIK ČUVENE PEKARE: Poslušao je savet čoveka koji mu je dao posao i to mu je promenilo život!

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @jovanmemedovic

YOU MAY LIKE