Uslovi oglašavanja

Portal Serbian Times najčitaniji je i najuticajniji informativni portal među čitaocima srpske i balkanske dijaspore u Americi i Kanadi. Mesečno ga poseti 534.059 čitaoca (jedinstvenih posetilaca) koji otvore 1.083.733 stranica (podaci: Google Analytics), a preko društvenih mreža svakodnevno dopremo do nekoliko stotina hiljada ljudi.

Uređuje ga i vodi Antonije Kovačević, dugogodišnji novinar i glavni urednik najčitanijih srpskih dnevnih novina (Kurir, Alo, Dnevni Telegraf, Blic, Gazeta, Naše novine) nedeljnika i magazina (NIN, Ekspres, Svet, Profil) internet portala (Telegraf, Kurir, Ekspres) sa ekipom saradnika iz SAD, Kanade, Austrije, Nemačke i Srbije.

Portal Serbian Times čitaju muškarci (54%) i žene (46%), najviše u dobi između 35-55 godina.

Zašto je naš portal idealno mesto za Vašu reklamu?

Zato što se naša ponuda ne sastoji iz saveta “pustićemo Vaš baner kod nas” i reći koliko to košta. A onda otkrijete da se Vaš baner ne vidi u moru drugih banera.

Bogato iskustvo koje smo stekli godinama radeći na odgovornim pozicijama u najtiražnijim srpskim dnevnim listovima i portalima garancija je da ćemo našim partnerima pružiti kvalitetnu uslugu, ali i praktične i kreativne savete uz pomoć kojih ćemo zajedno doći do zacrtanih ciljeva promocije.

Mi ćemo pažljivo saslušati koji je cilj Vaše kampanje i ponuditi Vam Digital Marketing Miks, kojim ćemo promovisati Vaš biznis na najbolji mogući način.

U tom miksu nalaze se sledeći elementi:

BANERI

Baneri mogu biti klasični, sa jednom, nepromenjivom informacijom koju Vi odaberete, ali i GIF baneri, sa više poruka koje se smenjuju.

PR TEKSTOVI

Vi nam možete poslati svoj, već napisan PR tekst, i mi ćemo ga objaviti. Ali savet koji dajemo svim našim klijentima je da promotivni tekst napišemo mi, kao kombinaciju sponzorisanog teksta i članka koji piše naš novinar. Takav tekst (Native PR) uklapa se u ostatak sadržaja našeg portala i ima daleko veću čitanost, samim tim će bolje promovisati Vašu kompaniju.

FACEBOOK & INSTAGRAM OBJAVE

Kao klijent dobićete punu podršku na našim društvenim mrežama. Podelićemo sve informacije koje su Vam od značaja – napravićemo objave za Vas, u skladu sa najnovijim standardima digitalnog marketinga, ali nam možete poslati i gotove postove. Linkovanje i tagovanje svake objave ka Vašem sajtu ili profilima se podrazumeva.

Facebook: 44.100 followers ( https://www.facebook.com/serbiantimes)

Instagram: 27.600 followers @serbiantimes

VIDEO MATERIJAL

U zavisnosti od Vaših potreba, nudimo i snimanje komercijalnih spotova, kao i video priloga, reportaža, materijala za emitovanje i kampanje na društvenim mrežama, poput Story-ja i Reels-a.

OGLASI, MALI I VELIKI

Ukoliko nemate kampanju, ali imate hitan “mali oglas” koji želite da u kratkom roku dopre do velikog broja ljudi, samo nam pošaljite tekst. Oglas će stajati na sajtu dokle god ne ostvarite njegov cilj.

Svejedno da li tražite auto, stan, cimere, rentate kamion, tražite posao ili nešto nudite…Biće nam zadovoljstvo da Vam u tome pomognemo putem sajta, ali i šerovanjem oglasa na našim mrežama.

CENOVNIK & PREZENTACIJA