Chicago
70°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 1mph SW
Humidity: 74%
Pressure: 30.19"Hg
UV index: 1
FriSatSun
75/63°F
73/59°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

MALO ZUMBE, PA UŽIČKO I VLAŠKO: Ovako Velinka (90) obeležava Svetski dan velnesa! (FOTO)

Penzionerka Velinka Bisić sa svojih 90 godina života igrala je i plesala na vrhu Zlatibora, na Torniku i tako obeležila Svetski dan velnesa.

Srećna sam što me u ovim godinama mladost okružuje. Osećam se srećno i ponosno među vama tako lepim i nasmejanim. U životu treba biti raspoložen i nema ništa lepše nego videti nasmejano lice – poručula je Velinka na pauzi između zumbe i užičkog kola, a onda zaigrala i zahtevno vlaško kolo.

Ovaj događaj za sve, i najmlađe i najstarije, omogućilo je JP “Gold gondola”, koja je za učesnike i obezbedila i besplatnu vožnju od centra Zlatibora do Tornika.

Zaista se trudimo da svojim posetiocima pružimo priliku da budu i fizički aktivni i vode zdrav život. Gold gondola je članica klastera zdravstvenog wellness i spa turizma Srbije i sa velikim zadovoljstvom smo se pridružili obeležavanju današnjeg svetskog dana – kaže Ivana Lazović iz “Gold gondole”.

Njena koleginica Jelena Tanasković je poručila da je ples jedna od najboljih fizičkih aktivnosti koja pomaže oblikovanju tela i održavanju normalne kilaže, ali da je veoma bitan i za mentalno zdravlje.

Grupa penzionera je gondolom stigla na vrh Zlatibora gde su mladi već plesali zumbu uz pomoć instruktora plesa Marka. Godine najstarije dame nisu sprečile da se odmah priključe. Pomno su pratili korake, a zatim i same zaigrale. Među njima najstarija je bila Velinka Bisić.

PROČITAJTE VIŠE:

“JURIMO PETICE, UMESTO DA UČIMO DECU LJUDSKOSTI”: Borko je najbolji edukator sveta, a evo šta je rekao o tragedijama u Srbiji!

EKSKLUZIVNO, BEBEK: Pevaću i sa 100 godina, a sa Bregom ću da sviram samo pod jednim uslovom… (VIDEO)

DANICA CRNOGORČEVIĆ OTKRIVA ZA SERBIAN TIMES: Trudna sam, čekamo četvrto dete!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Kurir

YOU MAY LIKE