Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 11mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 29.89"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
57°F
57°F
54°F
54°F
52°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 39°F
48°F / 37°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

‘MALI VERSAJ’ USRED NJUJORKA: Dom Ivane Tramp na Menhetnu prodaje se za 26,5 miliona dolara!

Luksuzna kuća pokojne Ivane Tramp sa mnogo zlatnih detalja u kojoj bi se i Luj šesnaesti lepo osećao zbog luksuza, našla se u ponudi nekretnina u Njujorku.

Kuća koja ima šest spratova i mermerno stepenište sa kovanim gvožđem izgrađena je 1879. godine. Opremljena je u raskošnom dekadentnom stilu u kome dominiraju životinjski printovi sa zlatnim lajsnama.

Kako je porodica navela, novac od prodaje podeliće Ivanino troje dece, Donald Junior,Erika i Ivanka.

Impresivna kuća od 800 metara kvadratnih, nalazi se na Menhetnu u Njujorku. Opremljena je dekorom iz osamdesetih godina, preovlađuje životinjski print, podovi su od ružičastog mermera sa pozlaćenim ukrasima.

Trpezarija je dizajnirana u stilu raskošnog dvorca Versaj. U podrumskim prostorijama kuće smeštena je švedska sauna.

U suterenu kuće je vešeraj, na spratu je konferencijska soba, sa malom kuhinjom i radnom sobom. Na trećem spratu je biblioteka sa klavirom na kome su svirali profesionalni pijanisti koji su zabavljali goste na prijemima.

Kuću je Ivana Tramp kupila posle razvoda od Donalda Trampa, 1992. godine za 2,5 miliona dolara. Na žalost u njoj je tragično završila nakon pada niz stepenice.

„Moja mama je volela tu gradsku kuću. Oslikavala je njen stil i eleganciju. Ta kuća je opisivala Ivanu Tramp. Ona je primer personifikacije nekretnine u kojoj je živela češko-američka poslovna žena”, rekao je njen sin Erik.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS
Foto: USA Today; Printscreen Twitter @zillowgonewild

YOU MAY LIKE