Connect with us

aktuelno

MALA UŽIČANKA SLAVILA U KINI: Jovana(11) druga po lepoti i treća po talentu na izboru u Šangaju!

Published

on

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen otac je naš poznati umetnik, muzičar Dejan Petrović

Užičanka Jovana Petrović, model Udruženja “Diva turizam”, osvojila je u Šangaju prestižno drugo mesto po lepoti i treće mesto za Supertalenat na takmičenju C/Plan Kids Supermodels kao prestavnica Srbije.

Učestvovale su devojčice iz 60 zemalja, a Jovana je u kategoriji “Pre teen” svojom lepotom, talentom i držanjem na sceni oduševila žiri i sve prisutne u sali. Jovani je vlasnik svetske licence “Supertalenta” Kristin Huang (Christine Huang) predvidela veliki uspeh u modelingu rekavši da Jovana ima poseban talenat i da gracioznošću pleni (na sceni nosila haljinu dečje dizajnerke Tanje Oreščanin).

SRPSKA LEPOTA U ŠANGAJU: Jovana, levo, sa devojčicama iz drugih zemalja

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen tata je naš poznati umetnik Dejan Petrović, koji je sa svojom suprugom Brankom boravio 5 dana u Šangaju bodreći svoju malenu princezu.

Na istom izboru predstavnica Crne Gore Teodora Đurđić iz Kolašina je bila prva pratilja po lepoti i treća u supertalentu u kategoriji “Little Kids Supermodels”. Ponosna Teodora je svoju zemlju predstavila pesmom i narodnom nošnjom.

OSVETLALA OBRAZ; Teodora Đurđić iz Kolašina predstavljala Crnu Goru

Deca su se u Šangaju takmičila u tri kategorije: Mini 3 do 6 godina, Little od 7 do 11 godina i Pre Teen od 11 do 17 godina.

Advertisement