Chicago
70°
Fair
5:19 am8:16 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 5mph NE
Humidity: 45%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 4
TueWedThu
79/63°F
81/64°F
81/63°F

Published 4 years ago

By Antonije Kovačević

MALA UŽIČANKA SLAVILA U KINI: Jovana(11) druga po lepoti i treća po talentu na izboru u Šangaju!

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen otac je naš poznati umetnik, muzičar Dejan Petrović

Užičanka Jovana Petrović, model Udruženja “Diva turizam”, osvojila je u Šangaju prestižno drugo mesto po lepoti i treće mesto za Supertalenat na takmičenju C/Plan Kids Supermodels kao prestavnica Srbije.

Učestvovale su devojčice iz 60 zemalja, a Jovana je u kategoriji “Pre teen” svojom lepotom, talentom i držanjem na sceni oduševila žiri i sve prisutne u sali. Jovani je vlasnik svetske licence “Supertalenta” Kristin Huang (Christine Huang) predvidela veliki uspeh u modelingu rekavši da Jovana ima poseban talenat i da gracioznošću pleni (na sceni nosila haljinu dečje dizajnerke Tanje Oreščanin).

SRPSKA LEPOTA U ŠANGAJU: Jovana, levo, sa devojčicama iz drugih zemalja

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen tata je naš poznati umetnik Dejan Petrović, koji je sa svojom suprugom Brankom boravio 5 dana u Šangaju bodreći svoju malenu princezu.

Na istom izboru predstavnica Crne Gore Teodora Đurđić iz Kolašina je bila prva pratilja po lepoti i treća u supertalentu u kategoriji “Little Kids Supermodels”. Ponosna Teodora je svoju zemlju predstavila pesmom i narodnom nošnjom.

OSVETLALA OBRAZ; Teodora Đurđić iz Kolašina predstavljala Crnu Goru

Deca su se u Šangaju takmičila u tri kategorije: Mini 3 do 6 godina, Little od 7 do 11 godina i Pre Teen od 11 do 17 godina.

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
NEPONOVLJIVI VLADIKA NIKOLAJ: Svetac koji je zadivio Evropu i izazvao duhovno buđenje Srba!
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)
LEBRON SE OVAKO NIJE POKLONIO NIKOME: Pred novinarima skinuo kapu Jokiću i izazvao oduševljenje! (VIDEO)
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
"IZGUBLJENA ZEMLJA" POKORILA KAN: Srpski film sniman u Ribnikaru nagrađen ovacijama i aplauzom publike! (VIDEO)
BOŽIJE ČUDO U MISURIJU: Otkopali grob časne sestre i ugledali neverovatan prizor! (VIDEO)
JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU I ODVEO DENVER U VELIKO FINALE! Denver počistio Lejkerse, Srbin obeležio meč brutalnim TRIPL-DABLOM!