Connect with us

aktuelno

MAJCI ČETVOROGODIŠNJE DEVOJČICE POTREBNA POMOĆ: Nevena boluje od kancera, blizu je pobede, fali još malo za važnu terapiju!

Published

on

Dragi čitaoci, portal Serbian Times Vas poziva da se priključite humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Nevenu Dorić! Nevena je mlada majka jedne male devojčice po imenu Natalija (4) i potrebna joj je novčana pomoć kako bi se izborila se karcinomom!

Akciju su pokrenuli Nevenini prijatelji Ivana Kavaja i Anamarija Stepanović Jovanović, a njihovu objavu na sajtu GoFundMe prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji,

Našoj neverovatnoj Neveni je potrebna pomoć!

Кao što svi znate, Nevena se već dugo bori sa stadijumom 4 i iako je neverovatno jaka i istrajna u ovoj brutalnoj borbi za život, ovog puta joj je potrebna pomoć svih nas za lečenje koje bi je moglo spasiti.

Terapija je vrlo obećavajuća, u pitanju je novi metod u fazi testiranja koji omogućuje njenom telu da proizvodi ćelije za borbu protiv bolesti.

Nevena je danas dobila procenu, a troškovi lečenja iznose 120.000 američkih dolara, što delimično može da plati svojim penzijskim fondom, ali potrebni smo joj mi da pomognemo da prebrodi razliku.

Lečenje može biti zakazano za 28. jun.

Molimo vas da donirate što više možete kako bismo zadržali ovaj prelepi osmeh još mnogo, mnogo godina koje dolaze. Nevena će ceniti svaku pomoć koju dobije!

Bog vas blagoslovio sve!

Ivana Кavaja”

Svaka pomoć je više nego dobrodošla! Vaše donacije možete ostvariti na linku OVDE.

Nevena Dorić i Mila / Privatna arhiva

Akciju je putem portala Serbian Times podržala i Nevenina prijateljica Mila:

“Ovo je moja prijateljica Nevena Dorić koju smo upoznali prošle godine na igralištu 😊 Trenutno sam nova, ona je snažna žena slatkog srca! Dijagnoza joj je postavljena u trenutku kada je postala majka. I umesto da uživa u rastu svoje ćerke, morala je da se suoči sa terapijom. Ima najveći osmeh, dečji duh i srce puno ljubavi! Sad smo joj potrebni, naša pomoć bi mogla da održi njen osmeh dugo, dugo! Molim vas dajte što više možete! Hvala 🙏❤🕊”

Izvor: Serbian Times
Foto: Privatna arhiva

Advertisement