Chicago
82°
Sunny
6:47 am6:32 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 3mph ESE
Humidity: 51%
Pressure: 30.27"Hg
UV index: 5
MonTueWed
81/63°F
82/68°F
81/64°F

Published 1 year ago

By admin

LOPOV UKRAO ŽENI LANČIĆ SA VRATA: Lazar ga uhvatio, savladao, pa objasnio šta znači dostojanstvo!

“Čim sam shvatio da je žena opljačkana i video lopova pojurio sam za njim. Uhvatio sam ga i držao do dolaska polcije. Svi su videli da ga jurim, ali mi niko nije pomogao, ali dok sam ga držao ljudi su se okupili i vređali ga što me je dodatno iznerviralo”, kaže Lazar Jevtić

O ovom momku rodom sa Kosova i Metohije od srede priča cela Srbija. Golim rukama uhvatio je drskog lopova koji je ženi na Zvezdari strgao lanac sa vrata i počeo da beži.

“Sedeo sam na klupici kod Vukovog spomenika i doručkovao. U jednom trenutku čuo sam vrisak žene. Okrenuo sam se i video meni nepoznatog muškarca kako beži. Shvatio sam da je lopov i da je opljačkao ženu. Seo sam na svoju biciklu i pojurio ka njemu. Uhvatio sam ga. U ruci mu je bio zlatan lanac”, započeo je svoju priču Jevtić, prenosi Telegraf.

Prema njegovim rečima, napadnuta žena ubrzo je došla i rekla da je to njen nakit. Za 10 minuta pojavila se i policija.

“Nisam povredio lopova niti je on mene. Ono što me je iznerviralo jeste što niko od svedoka pljačke nije pokušao da uhvati muškarca, a dok sam ga ja držao oko mene se okupilo njih nekoliko koji su mu govorili ružne reči. Ne opravdavam to što je uradio, ali ko su oni da ga vređaju”, kaže Lazar i dodaje da “ne zna šta je muškarac na taj čin nateralo”.

Lazar je u policiji na Zvezdari dao iskaz o svemu što se dogodilo. U međuvremenu ga je pozvala i žena kojoj je pomogao i zahvalila mu se.

“Čuo sam se sa opljačkanom gospođom i njenom ćerkom. Dala mi je broj telefona i rekla da joj se javim šta god mi zatreba. Nisam ja ovo uradio zbog slave već zato što su me vaspitali da budem čestit i pošten čovek i da pomognem svima kome je pomoć potrebna”, dodaje naš sagovornik.

Lazar je diplomirani ekonomista, a trentno radi kao dostavljač hrane u Beogradu.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Privatna Arhiva

YOU MAY LIKE