Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 2 years ago

By admin

“LJUDINO, BIĆU TI ZAHVALAN DO KRAJA ŽIVOTA!” Ovo je poručio deda bebe koja je spasena na putu ka Obrenovcu (VIDEO)

“Svaka čast ljudino, biću zahvalan do kraja života. Divan čovek i pravi heroj”.

Ovo su reči Gradimira V. dede jednogodišnjeg mališana kom je život spasao Marko Dragićević. Naime, majka se sa svojom jednogodišnjom bebom vraćala od lekara u Obrenovcu, jer je mališan imao visoku temperaturu. U jednom momentu primetila je da je detetu pozlilo i da se onesvestilo.

Izbezumljena žena je zaustavila vozilo, uzela sina sa zadnjeg sedišta i pokušala da mu pomogne, tada je naišao drugi automobil iz kog je istrčao čovek i uzeo mališana koji je već prestao da diše.

Odmah je zgrabio dete majci iz naručja i kako nije uspeo da ga osvesti položio je bebu na zemlju i počeo da joj daje veštačko disanje. Krenula je jeziva trka sa vremenom u borbi za mališanov život.

Junak dana koji je spašavao mališana bio je Obrenovčanin Marko Dragićević koji je srećom uspeo da reanimira dete. On je mališana koji je počeo da daje znake života čvrsto držao u naručju do dolaska hitne pomoći.

IGRA SUDBINE: Trenutak kada Marko Dragićević preuzima bebu od majke

– Dečak je dobro, čuo sam se sa njegovom majkom, oporavlja se i nema nikakvih posledica, rekao je junak Marko.

Snimak ove drame objavljen je juče na društvenim mrežama, i jedan od komentara ostavio je i deda bebe koja je prestala da diše.

On je na pitanja drugih zabrinutih građana, rekao da je beba Vuk sada dobro, ali da nije bio jer je imao visoku temperaturu.

Izvor: Blic Foto: Instagram/Facebook

YOU MAY LIKE