Chicago, IL
57°
Cloudy
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 54°F
Wind: 16mph SSW
Humidity: 44%
Pressure: 29.82"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
55°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 36°F
54°F / 45°F
57°F / 55°F
73°F / 61°F
72°F / 57°F

Published 2 years ago

By admin

LGBT SKANDAL TRESE AMERIKU: Transrodna zatvorenica napravila decu dvema ženama!

Transrodna zatvorenica zbog koje su zatrudnele dve zatvorenice u jedinom ženskom zatvoru u Nju Džersiju prebačena je u muški zatvor. Demi Minor, koja služi 30-godišnju kaznu jer je izbola svog bivšeg hranitelja, prebačena je iz popravne ustanove Edna Mahan u zatvor za mlade Garden State u junu.

Maloletnica (27) žali se da su je čuvari zlostavljali prilikom prelaska iz jedne ustanove u drugu. U objavi na svom blogu tvrdi da je pokušala da se obesi tokom prebacivanja. Ona navodi da je bila meta zatvorskih službenika, a „jedan od njih joj se rugao kada je tražila da je skine i pretrese policajka”. U posebnom saopštenju navodi da je pretučena tokom transfera.

„Prihvatila sam da sam u muškoj instituciji, ali nisam prihvatila da sam bilo šta osim žena“


Ona je rekla da je nakratko bila pritvorena u državnom zatvoru u Nju Džersiju, gde su je čuvari navodno više od 30 puta nazvali “on”. Minorin slučaj postao je poznat u aprilu mesecu kada je Odeljenje za popravne kazne u Nju Džersiju otkrilo da je ona odgovorna za trudnoće dve zatvorenice.

„Prihvatila sam da sam u muškoj instituciji, ali nisam prihvatila i nikada neću prihvatiti da sam bilo šta drugo do žena koja je slučajno transrodna“, napisala je ona na svom blogu, optužujući čuvare su je maltretirali i pretili joj. Ona takođe tvrdi da joj je jedan čuvar svojevremeno rekao da „ovde nema kamera, da su svi muškarci ovde, uključujući i nju”.

Minor je optužila zatvor da joj je naneo nepopravljivu psihičku štetu izlažući je ovim izazovnim situacijama. „Ne znam kako je živeti kao muškarac i odbijam da se ikada vratim tim navikama ili ponašanju“, napisala je ona na svom blogu.

Ona se takođe požalila da novi zatvor nema klimu, kablovsku televiziju i ne dozvoljava video posete ili LGBTK grupe.

Maloletnica je prebačena iz Edne Mahan nakon što je otkriveno da je ona odgovorna za trudnoće dve zatvorenice. Ustanova sa 800 zatvorenika počela je da prima transrodne žene, uključujući i one koje tek treba da se podvrgnu operaciji promene pola nakon tužbe prošle godine. Sada ima 27 trans zatvorenika.

Minor je imala 16 godina kada je provalila u kuću Teotisa Batsa u Gloster Taunšipu u Nju Džersiju. Bats ju je primio, ali Minor više nije živela sa njim u vreme provale. Ona je nekoliko puta ubola Batsa (69), a potom pobegla u Njujork, gde je i uhapšena. Više puta je osuđivana za krađu automobila.

Izvor: Indeks.hr Foto: Printscreen / Twitter

YOU MAY LIKE