Connect with us

aktuelno

KORONA VENČANJE: Baksuznim doktorima prvo izgorelo mesto za venčanje, epidemija ga odložila, na kraju napravili svadbu u bolnici (FOTO)

Published

on

Nakon što im je prvobitno romantično mesto koje su rezervisali izgorelo u razornim požarima, ovog puta par je morao da odloži sopstveno venčanje usled mera distanciranja, zatvaranja granica i zabrane putovanja tokom pandemije koronavirusa

Par iz Australije, Maks Alin (34) i njegova verenica Greta Geninson (31), oboje lekari iz Sidneja, umesto planiranog dana venčanja – svoj poseban dan proveli su u regionalnoj kovid bolnici u Zapadnoj Australiji, 4.000 km udaljenoj od kuće.

Zbog niza čudnih okolnosti u kojima su se našli, vrhunac svoje priče poželeli su da javno podele sa kolegama i prijateljima, ali i da pošalju mnogo važniju poruku svim Australijancima – da ostanu kod kuće!

Nakon što im je prvobitno romantično mesto koje su rezervisali izgorelo u razornim požarima, ovog puta par je morao da odloži sopstveno venčanje usled mera distanciranja, zatvaranja granica i zabrane putovanja tokom pandemije koronavirusa.

“Maksova porodica živi u Velikoj Britaniji, kao i moj brat. Pored toga i sve naše kolege će raditi lili biti u karantinu, tako da ne bi bilo u redu da ne budemo sa našim porodicama i prijateljima na taj specijalan dan”, rekla je Greta.

Ovi pripravnici hitne medicinske pomoći u svojoj objavi na društvenim mrežama (koja je ubrzo postala viralna), napisali su sledeće:

“Trebalo je da se venčamo danas, umesto toga otišli smo da radimo za vas. Zato ostanite kod kuće zbog nas”, napisali su Greta i Maks.

Izvor: Smh /Serbian Times FOTO: Printscreen

Advertisement