Connect with us

događaji

KOMBI TRAŽI VLASNIKA DOBROG SRCA: Par iz Beograda prodaje “kuću putujuću” za lečenje malog Mihajla!

Published

on

Simpatični par Ana i Strahinja iz Beograda pre nekoliko godina napustili su svoje prosečne poslove, opremili kombi u “kuću putujuću” i upustili se u avanturu bez prestanka, sa samo 500 eura u dzepu. Ubrzo nakon toga njihova priča obišla je Srbiju, a sada je ovaj dvojac još jednom iznenadio i to na najpozitivniji način.


“Naša druga kuća, rukama i srcem pravljen “domobil”, koji je obišao svaki zadzepak Evrope, ona kuća putujuća sa televizije, kombi koji je postao vozilo za tuđe potrebe, sakupljao paketiće za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije, vozilo kome se sa osmehom trubi i bacaju koske u saobraćaju… sada traži novog vlasnika jer ide u humanitarne svrhe – za osmeh našeg drugara Mihajla“, napisao je Strahinja na svom nalogu “whatifness” na društevnoj mreži instagram. 

Cena je 4.250 eura ili 500.000 dinara, koji će novi vlasnik uplatiti direktno na žiro račun za lečenje Mihajla Cvetojevića koji je pre dve godine rođen kao zdrava beba, ali kad je imao šest meseci dijagnostikovana mu je hipotomija, slabost mišića.

“Svi su se nadali da će vremenom ojačati. Na žalost, kada je imao 16 meseci, vesti su postale gore. Hipotomija je postala spinalna mišićna atrofija tipa 2, teška neuromišićna progresivna bolest, usled koje je nemoguće samostalno disati i kašljati, ili obavljati osnovne mišićne radnje kao što su sedenje, puzanje i stajanje. Samo uz pomoć svih nas, ovaj mali car ima šanse da stane na noge. Zato naš kombi traži vlasnika velikog srca“, kaže ovaj dvojac.

PROČITAJTE JOŠ:

DEVOJČICA, A VEĆ ČOVEK: Sedmogodišnja Kraljevčanka održala lekciju iz humanosti!

HUMANOST NA PRVOM MESTU: Fondacija Ana i Vlade Divac donirala preko 2 miliona dolara 2020. godine!

SPAS U PRAVI ČAS: Čistačici Rosi Njujorčani zakupili stan na dve godine u znak zahvalnosti! (VIDEO)

Pored ove akcije, Anja i Strahinja apeluju na sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu, pokrenu se i organizuju kako bi Mihajlo mogao da ode na lečenje.
Pošaljite sms 865 na 3030, šerujete dalje… ili na bilo koji način pomognite ovoj maloj fačici da napravi svoj prvi korak”, apelovao je Strahinja.

Izvor: Rina Foto: Rina

Advertisement