Chicago, IL
63°
Clear
5:27 am8:06 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 3mph E
Humidity: 72%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 0
12 am1 am2 am3 am4 am
59°F
59°F
54°F
55°F
55°F
SatSunMonTueWed
77°F / 64°F
68°F / 57°F
82°F / 64°F
82°F / 64°F
72°F / 55°F

Published 5 years ago

By admin

KOJO PROZVAO SRPSKU OPOZICIJU: Pregovarajte i lepite im nalepnice, to je Vaš maksimum!

Glumac Nikola Kojo oštro se usprotivio povodom odluke organizatora protesta “1 od 5 miliona” da se mitinzi odlože jednu nedelju zbog Uskrsa

Jedna od javnih ličnosti koja se najviše angažovala u podršci protestima “1 od 5 miliona”, poznati glumac Nikola Kojo, ne slaže se sa stavom da bi protestne šetnje i okupljanja trebalo prekidati tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika.

“Pauza do iza Uskrsa? Nešto mi poznato? Opominjali mnogi. Al džaba…narod željan slobode ne vidi dobro. Samo želi. I srlja dalje, iako mu mutno pred očima…E pa, Spasiba za družbu Sojuz za Serbiu. Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!”, oglasio se glumac na Tviteru.

Među tviterašima bilo je više onih koji su podržali Koju i njegov stav da se protesti ne odlažu i da bi ih trebalo nastaviti i za vreme praznika.

Uskoro se na tviteru oglasio i jedan od lidera opozicije i predsednik “Dveri” Boško Obradović, koji je ponovio ideju da se protesti odlože do 4.maja i pozvao “twiter zajednicu” da se odazove ovom pozivu, na šta je odreagovao Nikola Kojo.

“Boško, mi nismo “twiter zajednica”. Mi smo izjebani narod koji tabana mesecima, a kome Vi i Vaš nadredjeni D.Djilas otimate šansu da se izbori sa AV…Ne vredjajte. Ni ja ne razumem Vas koji se krstite pored svake apoteke,pa Vas ne zovem populistima i ne vredjam Vaša verska osećanja.

Ostaje da se vidi da li će protesti biti održani i sledećeg vikenda, kada se proslavlja pravoslavni Uskrs.

Podsećanja radi, pobunjeni građani su se već jednom, za Božićne i novogodišnje praznike, usprotivili nameri opozicije da se šetnje odlože do 16.januara, pa su one ipak održane, i to uz učešće velikog broja protestanata.

YOU MAY LIKE