Connect with us

Amerika

KO SADA PODSTIČE NA NASILJE: Vandalizovana kuća Trampovog advokata!

Published

on

Кuća advokata Donalda Trampa Majkla van der Vina u Filadelfiji napadnuta je u petak uveče. Njagova supruga je na prilaznu kući pronašla crvenim sprejom ispisanu reč “izdajnik”.

“Moj dom je napadnut. Da odgovorim na vaše pitanje, trenutno su pod opsadom cela moja porodica, moja firma i moja advokatska kancelarija. Ipak, zapravo ne želim da ulazim u to”, rekao je van der Vin, prenosi Fox News.

Porodica advokata je nakon incidenta angažovala privatno obezbeđenje za svoj dom.

Detektiv Skot Pezik iz policijske uprave grada Vest Vitlend rekao je za Fox News da je obišao okolne kuće i nije primetilo ništa sumnjivo. Nije bilo hapšenja i trenutno nema osumnjičenih u slučaju.

Demonstranti su se takođe okupljali ispred van der Vinove kancelarije, skandirajući: “Кada van der Vin laže, šta radite? Osuđenik. Osuđenik.”

Brus Kastor, još jedan od Trampovih branilaca, rekao je da je i njegov dom na neki način napadnut.

“Bilo je vrlo uznemirujuće. Кuća gospodina van der Vina napadnuta je sinoć”, rekao je Kastor u subotu za Fox News. “Moja kuća je bila predmet napada. To su advokati i očekuje se da rade svoj posao bez straha za ličnu sigurnost.”

Domovi nekih lidera Кongresa takođe su nedavno vandalizovani.

Dom republikanskog lidera u Senatu Miča Mekonela u Luivilu prošlog meseca je bio meta grafita na kojima je pisalo ” Gde je moj novac” i “Mič ubija sirpmašne”.

КućaNensi Pelosi iz San Franciska takođe je napadnuta prošlog meseca. Neko je na vratima garaže napisao sprejem: “Otkazati kiriju? Želimo sve!”

Lažna krv i svinjska glava takođe su ostavljeni u blizini njenog doma.

Izvor: Fox News
Foto: Printscreen YouTube / CBS News

Advertisement