Chicago
37°
Partly Cloudy
6:59 am5:09 pm CST
Feels like: 27°F
Wind: 17mph SSW
Humidity: 55%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 2
SunMonTue
37/25°F
41/37°F
43/28°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

KO JE NAJBOLJA KAMIONŽIJSKA FUDBALSKA EKIPA? Na turniru u Čikagu 7.avgusta očekuje se velika borba, 16 timova se bori za krunu!

Ljubitelji fudbala u Čikagu, Viskonsinu, Indijani i okolini, kucnuo je vaš čas! Kompanija Kavkaz Express i Semi-Pro liga organizuju veliki fudbalski kup 7.avgusta u hali u Wheeling Park District-u (100 Community Blvd, Wheeling, IL
60090), sa početkom od 8 časova ujutru.

Kavkaz Express najavljuje da će, osim vrhunskog fudbala, na licu mesta biti organizovane brojne zanimljive porodične aktivnosti u kojima će svoje učešće moći da uzmu deca i žene. Sav prihod sa turnira biće doniran Ann & Robert H. Lurie Dečjoj Bolnici Čikago.

FUDBALSKI MEGDAN ZAKAZAN: 16 najboljih ekipa boriće se za titulu i 10.000 dolara

Kompanija Kavkaz Express već organizuje Semi Pro fudbalsku ligu u kojoj učestvuju najbolje ekipe iz transportne industrije, a srpskoj zajednici u Čikagu poznata je po humanitarnim i filantropskim aktivnostima koje sprovodi kroz svoju Fondaciju Kavkaz Cares, kao i sponzorstvima događaja u našim crkvama i udruženjima.

-Naša Fondacija u svom radu stavlja naglasak na pomoć onima kojima je najpotrebnija, a to su po našem mišljenju deca. Zato smo ovom prilikom odlučili da sav prihod sa fudbalskog Kupa doniramo Dečjoj bolnici Čikago koja u svom fokusu takođe ima decu i porodice, kaže Nermin Bedak, menadžer Kavkaz Ekspresa.

FUDBALSKI PRAZNIK ZA SVE KAMIONDŽIJE REGIONA: Nermin Bedak, menadžer kompanije Kavkaz Express

Na turniru će učestvovati 16 timova a igraće se po sistemu 6 igrača + golman, a pobedniku sleduje nagrada od 10,000 dolara. Svaki tim mora biti sponzorisan od strane transportne kompanije i u svom sastavu imati minimum 3 igrača sa položenim CDL vozačkom licencom.

Sve utakmice će biti uživo prenošene preko platformi Kavkaz Expressa i Semi Pro League na YouTube-u, Facebooku i Instagramu. Očekuje se da, zajedno sa učesnicima, turniru prisustvuje između 1,500-2,000 ljudi.

-Pripremili smo razna iznenađenja, kako za učesnike turnira, tako i za njihove porodice i gledaoce. Biće zabavno i zanimljivo, kako onima na terenu, tako i onima pored njega. Svi posetioci će na ulazu dobiti i kupon za tombolu sa bogatim nagradnim fondom, u kome su: 10 poklon kartica za gorivo od 500 dolara na pumpama Pilot, 5 vaučera za popravku kamiona i prikolica, 5 poklon kartica za zamenu ulja od 500 dolara, 2 iPhone 12, 2 iPad Air. TV stanica VGN, zajedno sa listom Chicago Tribune, šest etničkih radio stanica i četiri etnička Internet portala će izveštavati o događaju, što znači da će preko 150.000 ljudi imati prilike da prati događaj. Drago nam je da je među njima i Serbian Times, kao naš tradicionalni medijski partner, ističe Nermin Bedak.

On dodaje da će svaki učesnik će na kraju dobiti i profesionalni, montirani video od 90 sekundi koji će moći da koristi na svojim društvenim mrežama.

-Svim sponzorima i donatorima obezbedili smo i brendirane šatore u tri veličine gde će moći da dele svoj promo materijal, a sva tri terena na kojima se igra će takođe biti brendirana oznakama sponzora. Sve zainteresovane kompanije koje žele da sponzorišu događaj i rezervišu šatore mogu mi se javiti na telefon 312-219-9976 ili email: NERMIN@KAVKAZEKSPRESS.com, zaključuje menadžer Kavkaz Expressa Nermin Bedak.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Kavkaz Express / Semi Pro League

YOU MAY LIKE

SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
MILVOKI PROSLAVIO SVETOG SAVU: Patrijarh Porfirije poručio roditeljima: "Ne učite decu samo da budu Srbi..." (FOTO+VIDEO)
KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
"BOŽJA PRAVDA PRED OČIMA BILA GEJTSA": Čuveni španski pisac tekstom podigao spomenik Đokoviću!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
UGLEDNI LEKAR SUPRUZI NANEO STRAŠNE POVREDE: Dobio 30 dana pritvora, isplivali jezivi detalji!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!