Connect with us

Srbija

KINESKA HIMNA IZ SRPSKE TRUBE: Sestra i dva brata svirali narodu Kine u znak zahvalnosti za pomoć (VIDEO)

Published

on

Danijela i njena braća, odsvirali su himnu na trubama, u znak zahvalnosti kineskom narodu, koji nam u vreme pandemije pruža posebnu podršku

Aktivnost i kreativnost preselile su se ovih dana u domove i na društvene mreže gde se mogu naći poruke podrške i ohrabrenja. Prva dama srpske trube Danijela Veselinović objavila je video snimak nesvakidašnjeg izvođenja kineske himne.

Danijela i njena braća, odsvirali su himnu na trubama, u znak zahvalnosti kineskom narodu, koji nam u vreme pandemije pruža posebnu podršku, a video snimak izvođenja je podelila i na društvenim mrežama.

„To je nešto najmanje što smo mogli da uradimo u ovoj situaciji. Himna je stigla do kineske ambasade u Srbiji i do srpske ambasade u Kini odakle su stigle reči podrške i zahvalnosti”, rekla je Danijela.

Dodala je da je tokom vanrednog stanja zajedno sa svojom porodicom u Arilju, da sada mogu da se više posvete jedni drugima, ali i zajedničkom vežbanju. Kaže da je počela da uči i francuski jezik.

„I u izolaciji truba zvuči odlično i sada imam vremena da se posvetim svom instrumentu. Ipak, nadam se da će sve ovo brzo proći, jer nas čeka leto puno nastupa”, iskrena je Danijela.

Kineska himna! 🙏 Hvala na podršci! 🇨🇳🇷🇸Chinese National Anthem. Thank you China! 🙏#ostanikodkuce #zajednosmojaci #serbia #china #covıd19 #orkestardanijela

Geplaatst door Danijela Veselinovic op Dinsdag 24 maart 2020

IZVOR: RTS FOTO: Printscreen

Advertisement