Chicago, IL
37°
Cloudy
7:01 am4:19 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 5mph W
Humidity: 67%
Pressure: 30.03"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
36°F
36°F
36°F
36°F
36°F
TueWedThuFriSat
41°F / 30°F
41°F / 36°F
50°F / 45°F
55°F / 43°F
45°F / 32°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

KAMIONDŽIJE, OVO MORATE DA ZNATE: Čak 86% kazni dobijate iz ovog razloga… Evo kako da to sprečite, a još i zaradite!

Prema poslednjim istraživanjima, preko 20% nesreća kamiona u SAD-u dešava se zbog umora vozača tokom vožnje.Baš iz ovog razloga je uvedeno Hours of Service (HOS) pravilo koje reguliše maksimalno vreme koje vozači smeju da provedu u vožnji.

Kršenje HOS pravila može izazvati ozbiljne posledice, od nesreća i skupih kazni, do oduzimanja licence! Oko 86% prekršaja u trucking industriji nastaje kao posledica nepoštovanja HOS pravila. Kao što već svaki kamiondžija zna, neophodno je poštovanje ovih pravila kako safety score kompanije ne bi rastao, a time i prouzrokovao značajne finasijske gubitke.

Novčane kazne su samo vrh ledenog brega kada su u pitanju sve potencijalne posledice. Kada vozači prekrše HOS, mogu biti isključeni iz vožnje i do 34 časa! Ovo može da izazove brojne probleme – pre svega, isporuke koje kasne i robu koja se pokvarila. Na ovaj način izgubićete poverenje brokera i dispečera a cena osiguranja će vam dodatno porasti. Vreme koje je potrebno da se izborite sa nezadovoljnim klijentima i nepotrebnom papirologijom je vreme koje možete uložiti u pronalaženje novih tura ili sa porodicom koja vam uvek nedostaje kada ste na putu. A da i ne govorimo o ozbiljnim saobraćajnim nesrećama sa fatalnim ishodom usled premora vozača!

Kamiondžije, obratite pažnju! Obezbedite SIGURAN prolaz na svakoj inspekciji! Koristite ELD koji će vam pružiti uvid u HOS i obavestiti vas kada ste blizu kršenja pravila.

Uz efikasan i pouzdan ELD, kao što je LionEight, koji je najbolje rešenje za upravljanje vašom flotom! LionEight obezbeđuje precizan sistem koji obaveštava vozače i pomaže im da prate vreme koje je preostalo do kraja 14-časovnog radnog vremena. Takođe, uz live dijagnostiku vozila putem ELD-a i celokupni pregled popravki smanjićete troškove kompanije, nećete propuštati redovne servise vozila i što je najvažnije, svešćete downtime na minimum. Uz LionEight ELD vaš kamion i vi ćete uvek biti spremni za nove milje.

BOLJE SPREČITI, NEGO LEČITI! Ne dozvolite sebi da srozate skor, kasnite na ture i plaćate skupe advokate

Tražite ELD koji pored HOS-a pokriva i opcije poput dijagnostike i praćenja vozila u realnom vremenu, praćenje potrošnje goriva, digitalnog DVIR-a, a to je samo deo onoga što LionEight nudi.

Da li ste znali da iza LionEight ELD-a stoji preko 15 godina iskustva u trucking industriji? Ovo višegodišnje iskustvo je pomoglo u kreiranju savremenog softverskog rešenja koje služi truckerima i njihovim kompanijama da lako prevazilaze probleme sa kojima se svakodnevno susreću na putu. 

O tome koliko je LionEight ELD uspešan govori i činjenica da ga trenutno u Americi koristi preko 21.000 vozača u 1.800 kompanija, i da njihov broj raste iz dana u dan.

REŠENJE ZA VAŠE PROBLEME: ELD aplikacija LionEight

Ako želite da Vaši vozači izbegnu oduzimanje dozvole ili rast safety score-a, a vaša kompanija smanji troškove i poveća zaradu, izaberite ELD koji će Vam pomoći u tome.

LionEight – Vaš siguran saveznik na putu!

Za više informacija o LionEight ELD-u posetite sajt: www.lioneight.com ili pozovite na (708)221-9922.

Srećan put! Poklonite Vaše poverenje domaćoj inteligenciji.

Tekst: Serbian Times Foto: TheTrucker.com

YOU MAY LIKE