Chicago, IL
70°
Sunny
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 14mph NNE
Humidity: 51%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 7
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
68°F
68°F
66°F
66°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 55°F
73°F / 57°F
70°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

“KAKAV BRE PERŠUN!”: Balkanski ćale uči poznatog američkog tiktokera Džastisa da pravi gibanicu! (VIDEO)

Miloš Nedeljković, poznatiji na društvenim mrežama kao “Balkandad”, ugostio je američkog TikTok zvezdu Džastis Rajda i tom prilikom mu je pokazao kako se pravi čuveno srpsko jelo-gibanica.

Na društvenim mrežama često možemo videti Miloševe šaljive snimke na kojima se opisuju svakodnevne navike Balkanaca, njihovo ponašanje, šta jedu i piju.

Amerikanac Džastis pažnju Balkanaca je privukao pevanjem pesama na srpskom jeziku. Nedavno je odlučio da poseti Srbiju i bliže se upozna sa srpskom kulturom.

Džastis je prvo obišao znamenitosti Beograda, a zatim je posetio i upoznao Gleb Filsa, ruskog tiktokera koji živi u Srbiji i promoviše lepote života na selu.

Džastis je svoje putovanje po Srbiji nastavio i na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je oduševio sve Balkance. Naime, Miloš je pokušao da nauči Džastisa kako se sprema čuvena srpska pita-gibanica.

Oni su zajedno pravil gibanicu, ali jedan momenat je sve nasmejao. Naime, Džastis je želeo da u gibanicu doda peršun što je izazvalo Miloševu urnebesnu reakciju.

“Ma kakav bre peršun, nema peršuna…Jel razumeš?”, rekao je Miloš.

“Da,tata”, odgovorio je Džastis.

Nakon toga nastavili su sa spremanjem pite. Kada je bila gotova Džastis je probao i oduševio se.

PROČITAJTE VIŠE:

CEO SVET VOLI “BALKANSKOG ĆALETA”: Srbin sa Novog Zelanda smešnim klipovima osvojio društvene mreže (VIDEO)

DŽASTIS STIGAO U SRBIJU: Američki tiktoker snimio klip na Trgu republike i našalio se na račun Tesle i kneze Mihajla! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO, DŽASTIS RAJD: Nisam sanjao da ću ja, Amerikanac, postati balkanska zvezda! Sad hoću da naučim jezik i sviram po ex-YU! (VIDEO)

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen Instagram @balakandad / @justus_reid

YOU MAY LIKE