Chicago, IL
46°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 50%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
45°F
45°F
45°F
45°F
43°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

KAD DRUGARSTVO PRERASTE U BIZNIS: Dečaci iz Čačka udružili ušteđevinu i pokrenuli svoj posao! (FOTO)

Iako je korona mnoge zatvorila u četiri zida, mladi Čačani, to vreme su iskoristili da svoj život preokrenu iz korena. Iako jako mladi odlučili su da započnu samostalni posao, koji je njihovom drugarstvu dao mnoge benefite, zbližio ih, pokrenuo ideje, i napunio džepove. Sasvim slučajno su počeli da prave kućice za pse i nakon prve, porudžbine su se samo nazile. Ipak, ovi mladići tu nisu stali već su kao pravi biznismeni ušteđeni novac uložili u drugi posao.

“Napravili smo teren za airsoft u Čačku koji do sada nije postojao, trebalo nam je više od godinu dana da sakupimo novac od pravljenja kućica. Parcelu nismo zakupljivali, već nam je drug poklonio. Za to smo se odlučili jer verujemo da može vrlo brzo da zaživi među omladinom u Čačku”, rekao je za RINU Stefan Bojović.

Кod ovih mladih momaka nema podele posla, i uz druženje i rad broj napravljenih kućica i igračaka za decu ne znaju, a svoje umeće u stolarskom zanatiu iskoristili su kako bi što bolje opremili i ovaj adrenalinksi teren.

“Prepreke smo sve napravili u našoj maloj radionici jer već iza sebe imamo dosta stolarskom staža i puške koje se koriste su indetičke pravima, tačnije “replike”, kazao je Stefan.

Puni duha i entuzijazma mladi Čačani su mislili svim detaljima, brojne mogućnosti za dinamičnu igru su ugrađene kao i postavljeno dosta prepreka, da bi doživljaj bio potpun.

“Ovakav vid sporta je potpuno bezbedan, koristi se maksimalni nivo zaštite, od pancira, maski za glavu do rukavica i cipela, tako da ko se pridržava svih upustava ne može sebe dovesti u bilo kakvu opasnost”, kaže Stefan Sredović.

Кažu da se nadaju uspehu, jer nije uspeo samo onaj ko nije rizikovao. U gomili omladine koja najviše vremena provodi uz društvene mreže ne radeći ništa, kako god da prođu sa ovom novom biznis idejom, mladim Čačanima – kapa dole.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE