Chicago
27°
Clear
7:01 am5:06 pm CST
Feels like: 16°F
Wind: 16mph NW
Humidity: 52%
Pressure: 30.28"Hg
UV index: 0
FriSatSun
10/7°F
39/32°F
39/27°F

Published 05:47

By Antonije Kovačević

KAĆI (25) JE KAMION POSTAO DRUGA KUĆA: Mlada Srpkinja u Americi ruši tabue za volanom drumske lađe! (VIDEO)

Ništa lakše nego sresti Srbina kamiondžiju u Americi. Legenda kaže da je je svaki treći vozač kamiona u regionu Čikaga iz Srbije ili sa prostora bivše Jugoslavije. Ipak, retko ćete za volanom drumskih lađa sresti Srpkinju, pogotovo devojku od tek napunjenih 25 godina, poput Katarine Milojević.

Rođenu Nišlijku, inače real estate agenta i fudbalskog sudiju, pandemija korona virusa naterala je da promeni zanimanje. Početak u muškom poslu kakav je ovaj je bio prilično težak, ali Kaća je prošla vatreno krštenje i sada je već prevejani, iskusni vozač, koji za nedelju dana prelazi distance i od po 3.500 milja.

Kakve sve zgode i nezgode doživljava na svojim putovanjima sa jedbnog na drugi kraj Amerike ispričala je uredniku Serbian Timesa i Serbian Newsa Antoniju Kovačeviću, koga je i provozala u kabini svog kamiona iz flotile kompanije “Magnum”.

Katarina je u svojoj ispovesti istakla koliko joj je u njenom naumu da počne da se bavi jednim “muškim poslom” kakav je vožnja kamiona značila podrška ljudi iz kompanije “Magnum”, pa je iz tog razloga tražila da je fotografišemo sa ljudima sa kojima sarađuje svaki dan.

Evo zato Kaje sa njenim kolegama, jedna kolektivna slika za uspomenu i dugo sećanje…

ONI JOJ ČUVAJU “LEĐA”: Katarina Milojević u Čikagu sa kolegama iz “Magnuma”

AUTOR: Antonije Kovačević VIDEO: Saša Lukić

Za više ekskluzivnih intervjua i zanimljivih reportaža iz dijaspore zapratite (SUBSCRIBE) Serbian News USA na ovom LINKU!

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
MILVOKI PROSLAVIO SVETOG SAVU: Patrijarh Porfirije poručio roditeljima: "Ne učite decu samo da budu Srbi..." (FOTO+VIDEO)
SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!
"BOŽJA PRAVDA PRED OČIMA BILA GEJTSA": Čuveni španski pisac tekstom podigao spomenik Đokoviću!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
PREDRAG SVE ODUŠEVIO DUHOVITIM PESMAMA: Mladi Trebinjac piše poeziju, svira gusle, jaše konje i poručuje: U selu je spas! (VIDEO)