Connect with us

Balkan

“JUNAK NAŠEG DOBA”: Mlada Natalija (18) posvetila emotivnu pesmu Đokoviću (VIDEO)

Published

on

Porodica sveštenika iz Dvorova kod Bijeljine posvetila je pesmu Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta, koji je juče osvojio 19. grend slem titulu u karijeri.

Pesma je objavljena na kanalu Srđana Bojića koji je uradio aranžman. Inače, cela porodica Đurić je učestvovala u stvaranju ove pesme.

„Malo je reći da sam uživala u stvaranju ovog umetničkog dela. Zadovoljstvo mi je bilo sarađivati sa ovakvim ljudima – ljudima čistog srca i prevelikog talenta. Hvala mojoj majci, Branki Đurić, koja je napisala ovaj tekst! Veliku zahvalnost dugujem Srđanu Bojiću (Studio Bojić), koji je zaslužan za aranžman, miks i mastering. Ovde je pokazao svoju profesionalnost, ali i ljubav prema svome poslu. Veliko hvala i njegovom ocu, čika Draženu, koji je svojom harmonikom dao poseban šmek ovoj pjesmi. A kada se to dvoje spoje, nastaje baš ovo. Hvala našem đakonu, Nemanji Spasojeviću, koji je, zajedno sa mnom, otpjevao prateće vokale. Hvala mom bratu, Nemanji Đuriću, na trudu i izradi ovog spota. I veliku zahvalnost dugujem svom ocu, Nenadu Đuriću, našem idejnom tvorcu“, izjavila je za InfoBijeljina, Natalija Đurić, sveštenikova ćerka.

„Jedno prelepo i nezaboravno iskustvo“, zaključila je ona. 

Natalija je nedavno napunila 18 godina, ide u muzičku školu u Bijeljini, svira gitaru i klavir, a dirigent je i Hora Sv. kralj Vladislav iz Dvorova.

Izvor: Youtube / InfoBijeljina Foto: Twitter / @DjokerNole

Advertisement