Connect with us

Amerika

JOŠ JEDAN SRBIN U ČIKAGU IZDAHNUO ZA VOLANOM: Ivica Anđelković iz Leskovca ostavio iza sebe suprugu i dva sina…

Published

on

U Čikagu je život izgubio još jedan Srbin, još jedan vozač kamiona. Ivici Ici Anđelkoviću (48) iz Leskovca pozlilo je dok je vozio, a hitna pomoć stigla je prekasno – lekari nisu uspeli da mu spasu život. Ispostavilo se da je preminuo od posledica pucanja čira.

Iako je u Čikagu proveo tek nekoliko godina, Ivica će ostati upamćen kao čovek vedrog duha koji je, u danima kada nije sedeo za volanom, svojom svirkom uveseljavao ljude iz ovdašnje srpske zajednice. Iza njega, u Srbiji su ostali supruga i dva sina, od 19 i 12 godina.

Njegovi prijatelji pokrenuli su akciju skupljanja sredstava da bi se njegovo telo u ovoj teškoj situaciji prebacilo u otadžbinu, gde će ga porodica sahraniti. U poruci koju su uputili javnosti kaže se:

TUŽNA SUDBINA: Iza Ivice ostala supruga i dvoje dece

“Ivica je u svojim najboljim godinama došao u USA u potrazi za boljim životom za svoju porodicu i sebe. Krenuvši bez ičega radio je vredno i naporno razne poslove ka ostvarenju svojih ciljeva, tako je i postao profesionalni vozač kamiona, gde je i tragično okončao svoj život, ostavljajuci iza sebe suprugu i dva sina i sećanje na uvek nasmejano i vedro lice.

Ovim putem vam se obraćamo sa molbom da nam se pridružite u prikupljanju pomoći za porodicu tragično preminulog, kako bismo im pomogli sa transportom i sahranom u ovim teškim trenucima.

Unapred zahvalni!”

Svi koji žele da se odazovu ovoj akciji i pomognu mogu da uplate novac preko platforme GoFundMe OVDE.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Privatna arhiva

Advertisement