Connect with us

sport

VITEZ KUĆE NAGETSA Jokić dobio “ulogu” u NBA Igri prestola (VIDEO)

Published

on

Nikola Jokić našao se u popularnoj animiranoj seriji američkog “Bličer riporta”.

Taj američki medij već šest godina pravi parodiju na temu NBA lige i serije “Igra prestola”, u kojoj se najvažnija događanja u NBA prate kroz izmišljeno srednjevekovno kraljevstvo “Igre prestola”.

U najskorijoj epizodi, finalnoj šeste sezone, glavni akter su Kevin Durent i Patrik Beverli, a omaleni plejmejker Klipersa pokušava da nagovori Kej Dija da dođe u Los Anđeles.

U nastavku epizode akcija se seli u “kuću Baksa”, gde lik Erika Bledsoa pokušava da digne posrnule saigrače na noge, posle poraza u finalu Istoka, dok lik Nikole Mirotića misli da je možda najbolje da svi pokušaju da testiraju ponude.

Na kraju serije pojavljuje se i lik našeg Nikole Jokića, koji je predstavljen kao “Džoker”.

Ovaj “vitez kuće Nagetsa” nije uradio ono što svi na kraju epizoda učine, već je na duhovit način konstatovao da Denver i on nikada nisu ni pomenuti u ovom serijalu i sve zaključio rečima: “Šou je glup, nemojte da se pretplaćujete na njega”.

Preporučujemo vam da odgledate celu epizodu, pogotovo ako ste fan NBA i “Igre prestola”, a ukoliko želite da preskočite do dela u kojem je Nikolin lik prebacite na 7:43.

Izvor: www.b92.net

Advertisement