Chicago, IL
70°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 70°F
Wind: 13mph S
Humidity: 61%
Pressure: 29.31"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
70°F
66°F
63°F
59°F
59°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 34°F
52°F / 37°F
59°F / 46°F
63°F / 50°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

JA NE ZNAM GDE MI JE DETE, DA LI JE ŽIVA: Dalibor ostao potpuno sam u potrazi za svojom ćerkom

Priboj – Tačno mesec dana je prošlo od kako je nestala Ilinka Dujović iz Priboja. Njen otac Dalibor sve vreme je traži i to u većini slučajeva sam. Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali Lim. Međutim, pomaka nema. Otac kaže da je iz dana u dan sve teže, ali da odustati neće dok svoje dete ne pronađe.

“Nas četvorica sa dva čamca otići ćemo danas do Rudog i ponovo pretražiti teren. Ostavljen sam sam iako smo odmah po Ilinkinom nestanku obavestili sve nadležne državne službe, niko se nije javio. Sećam se prošle godine kako su svi bili angažovani u potrazi nestalog dečka iz Hrvatske, naravno i trebalo je, da bi se dete što pre pronašlo.

Ali, ni ja ne znam gde mi je dete. Da li je živa? Sam pretražujem teren, rasterujem ptice i životinje misleći da će je možda napasti ukoliko je negde u blizini. Tugu i bol koju osećam ne mogu opisati rečima, ali i ni tu nemoć jer sam ostavljen skoro od svih. Kao da život mog deteta nije vredan”, rekao je za RINU Ilinkin otac Dalibor.

FOTO: Rina

Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovek kaže da im je zauvek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dete i da je još jednom zagrli.

“Nadam se da će neko od nadležnih čuti moj vapaj i pomoći mi. Stupio sam indirektno u konatakt sa Žandarmerijom i valjda će doći da zajedno potražimo Ilinku. Krajnje je vreme. Najavili su snegove, reka Lim tada postaje još nepredvidljivija. Zato, molim još jednom za pomoć”, apeluje Dalibor u nadi da će ga neko čuti.

POVEZANE TEME:
NESTANAK SRPKINJE IZ AMERIKE: Ko je Ana, majka troje dece, za kojom policija traga?

PREMINULA BEBA U ŠABAČKOJ BOLNICI: 10 sati nisu primetili da se beba nagutala plodove vode i mekonijuma!

Izvor: RINA
Foto: Rina

YOU MAY LIKE