Chicago, IL
55°
Sunny / Wind
6:02 am7:36 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 20mph W
Humidity: 31%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 4
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
55°F
55°F
54°F
52°F
50°F
SatSunMonTueWed
50°F / 36°F
61°F / 41°F
63°F / 52°F
59°F / 39°F
46°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DA LI JE NESTALA ANA VOLŠ POVEZANA SA LAŽNIM AGENTIMA: Bila je menadžerka luksuzne zgrade, stanari tvrde da je upletena

Ana Volš iz Masačusetsa, koja je nestala u noći između 31. decembra i 1. januara, bila je menadžerka luksuzne stambene zgrade u Vašingtonu u koju su se infliltrirali lažni federalni agenti, a stanovnici kažu da je skrivala informaciju o bizarnom slučaju.

Članovi zajednice stanara u zgradi Krosing u blizini Kapitola kažu da strahuju da će Arian Taherzadeh i Hajder Ali, koji su uhapšeni 6. aprila 2022. godine u pomenutom objektu, izbeći da otkriju šta su sve radili dok su boravili u zgradi i da poslodavac Ane Volš krije od njih skandalozne detalje.
Nestalu Beograđanku stanari zgrade su za “The Post” opisali kao veoma snažnu i tajanstvenu tokom rešavanja posledica skandala nakon hapšenja Ariana i Hajdera. Ispričali su i da im je jednom prilikom rekla da ona nije Ana Volš kako bi izbegla da odgovara na njihova pitanja vezana za slučaj hapšenja koji se desio 6. aprila prošle godine.

Inače, Arian se u avgustu prošle godine izjasnio krivim za nekoliko zločina koji uključuju zaveru, nezakonito posedovanje oružja i voajerstvo. Hajder se u oktobru izjasnio krivim za zaveru, bankovnu prevaru i nezakonito posedovanje oružja. Na mnoga pitanja nisu dobijeni odgovori, a koji se tiču ovog bizarnog slučaja. U zgradi, kojom je upravljala Ana Volš, oni su skladištili opremu, oružje, municiji i opremu za nadzor. Tokom tog perioda njih dvojica su se predstavljali kao specijalni agenti.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Jedna stanarka je izrazila strah što je jedan od muškaraca osuđen za voajerizam i pita se da li je i njen stan bio pod “prismotrom”. Kako je navela za strani medij, na to pitanje nije dobila odgovor. Ana Volš, majka troje dece, bila je menadžer zgrade u periodu kad je izbio skandal. Za sada, prema pisanju medija, ne postoji veza između njenog nestanka i slučaja lažnih agenata.

Jedan od stanara zgrade nije imao lepe reči za Beograđanku.

Ona je vuk u jagnjećoj koži i veoma lažna osoba koja je čas bila moćna žena, a čas pitoma dok je pokušavala da smiri situaciju koja se desila u zgradi.

Kako stanar navodi, lagala je stanare i govorila im ono što je mislila da žele da čuju. U vreme nestanka bila je “na udaru” zahteva stanara da se proveri bezbednost zgrade.

Jedna sagovornica navela je da su stvari prilično nerazjašnjene iako se nestanak Ane Volš povezuje sa njenim suprugom Brajanom Volšom. Podsetimo, on je Anin nestanak prijavio 4. januara, a 8. je uhapšen pod optužbom da je ometao policijsku istragu.

POVEZANE TEME:

PRETIO ANI SMRĆU: Otkriveni novi inkriminišući detalji protiv Brajana Volša!

NAJCRNJE SUMNJE: Ana Volš ubijena i raskomadana u kući dok su deca spavala?

SLIKE KOJE SLAMAJU SRCE: Veliki broj sugrađana u Americi odaje poštu Ani Volš i moli se za nju (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Ana Volš / Printscreen Instagram @anawalshe

YOU MAY LIKE