Connect with us

aktuelno

IZBORNA MUĆKA: 20.000 falsifikovanih vozačkih dozvola oduzeto na čikaškom aerodromu!

Published

on

Carinske vlasti su ove godine zaplenile više od 1.000 pojedinačnih pošiljki koje sadrže gotovo 20.000 vozačkih dozvola, raspoređenih u 1.513 lažnih pošiljki, na aerodromu Čikago O’Hare.

Foks 5 Njujork izveštava da lažne isprave dolaze iz kontinentalne Kine, Hong Konga, Južne Koreje i Velike Britanije.

„Ove falsifikovane vozačke dozvole mogu dovesti do katastrofalnih posledica“, rekao je Ralf Picirili iz carinske i pogranične patrole u ​​izjavi. „Kriminalne organizacije koriste ove falsifikovane lične karte kako ne bi privukle pažnju na svoje ilegalne aktivnosti.“

Carinski zvaničnici opisali su lažne kineske isprave kao izuzetno realistične i dobro urađene, navodeći da bar kod na lažnim dokumentima prolazi uspešno kroz elektronske provere.

Trenutno je nepoznato za šta se ove lične isprave koriste i da li bi ih maloletna deca zloupotrebljavala za ulaske u klubove i konzumiranje alkohola u klubovima, gde im je inače zabranjen ulazak ukoliko su mlađi od 21 godinu.

Ono što još više zabrinjava jeste činjenica da bi ove lične isprave mogle poslužiti kao sredstvo pri organizovanoj prevari na budućim izborima?

Čak i najstrože države sa biračkim spiskom, poput Arizone, prihvataju vozačku dozvolu kao dokaz registracije i podobnosti birača.

Carinici stacionirani na aerodromu “Dallas-Fort Vorth” prijavljuju da su od 2019. godine uništili više od 2.000 lažnih isprava, opisujući porast krijumčarenja lažnih vozačkih dozvola.

Lažna identifikaciona dokumenta postoje već decenijama, ali sporno je jer te isprave dolaze iz Kine, a u isto vreme demokrate zahtevaju da se glasanje odvija elektronskim putem.

Ako demokrate budu istrajne u svojoj nameri, sistem elektronskog glasanja može proizvesti milione nelegalnih glasova upravo njima na izborima 3. novembra 2020. godine!

Setite se samo kako je prošlo glasanje 7. novembra 2000. godine, kada je predsednički kandidat demokratske stranke Al Gor bio na korak do pobede, izgubivši trku za mali broj glasova. Da li će se istorija ponoviti?

Izvor: David Harris JR
Foto: Pixabay

Advertisement