Chicago
16°
Углавном облачно
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 1°F
Ветар: 16mph NW
Влажност: 63%
Притисак: 30.19"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
39/32°F
48/34°F
41/36°F

Published 2 godine ranije

By admin

ISPOVEST SUPRUGE TOME ZDRAVKOVIĆA: Posle filma, on je za mene opet živ, Marić je 99 odsto Toma! (VIDEO)

Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, stila je iz Kanade u Beograd da bi odgledala film o svom slavnom suprugu.

Ona je otkrila zašto nije mogla da prisustvuje premijeri filma, ali i kako je reagovala kada je gledala.

“Nisam stigla na premijeru, jer u Kanadi stalno menjaju propise zbog korone. Jedva sam i sada stigla, desetak dana sam prikupljala sve papire”, kazala je Gordana koja je doputovala iz Toronta.

“Sinoć sam videla film i Toma je za mene sada opet živ. On je sa mnom uvek, ali kada sam sinoć videla film, to je bilo strašno”, rekla je i zaplakala.

https://www.youtube.com/watch?v=Bc_gVDkHp1c&ab_channel=K1Televizija

“Milan Marić je u filmu 99 odsto Toma. Nisam mogla da verujem koliko je njegov govor isti, njegovi maniri. Plašila sam se da će biti ovako. Nisam znala da će Milan toliko da uđe u lik i Tominu emociju. Bjelu nije interesovala Tomina biografija, to mi je bilo jasno kada smo razgovarali, već je on hteo emociju. Da sazna šta je to u Tomi što se zove tuga. Svaki Milanov gest, pokret, mimika lica… toliko podsećaju na Tomu da je to neverovatno”, rekla je supruga Tome Zdravkovića.

Gordana Zdravković kazala je i da pretpostavlja da je njen suprug bio zaljubljen u Silvanu ali da to nikada nikome nije rekao.

“Među njima je postojalo veliko prijateljstvo, ali ona je za njega bila nedostižna. Verujem da nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli. Kada je poginula, bio je očajan. Sećam se da nam je Lepa Lukić to javila. Nikada ga takvog nisam videla, toliko tužnog”, ispričala je ona u “Uranku” na K1.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Glas Javnosti
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen YouTube K1

YOU MAY LIKE