Chicago, IL
64°
Fair
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 63°F
Wind: 13mph S
Humidity: 39%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
66°F
66°F
61°F
59°F
57°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
34°F / 23°F
46°F / 32°F
46°F / 39°F
61°F / 48°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

ISPOVEST, OLIVERA ĆIRKOVIĆ: Sve tajne grupe Pink Pantera koje niste znali, a koje ćete gledati u TV seriji Dragana Bjelogrlića (VIDEO)

Život je čudo, rekao bi Kusturica. Život nas ponekad odvede stranputicom, nekim čudnim putevima za koje nismo znali da postoje. Olivera Ćirković je bila vrhunski sportista, košarkašica koja je napravila zavidnu karijeru u zemlji, kasnije u inostranstvu, bile je sportski direktor Košarkaškog kluba “Crvena Zvezda”…

A onda je krenula onim drugim, mračnim putem i postala globalno poznata kao vođa ozloglašene kriminalne grupe Pink Panter, poznate po spektakularnim pljačkama zlatara i draguljarnica. Zbog toga je bila u zatvoru, nekoliko puta, provela tamo ukupno 8 godina, a onda se nešto u njoj prelomilo, i ona se vratila normalnom životu, svom sinu jedincu, počela da piše knjige, da vodi zdrav život.

Kako je izgledao život sa one strane zakona, šta se to dogodilo pa je odlučila da se vrati na svetlu stranu, i šta ćemo sve moći da gledamo u TV seriji koju snima Dragan Bjelogrlić, govori u ispovesti Antoniju Kovačeviću, uredniku Serbian News USA…

AUTOR/VIDEO: Antonije Kovačević MONTAŽA: Miloš Kerečki

Za više ekskluzivnih intervjua i zanimljivih reportaža iz života srpske i balkanske dijaspore i matice zapratite naš Youtube kanal Serbian News USA jednim klikom na OVAJ LINK!

YOU MAY LIKE