Chicago
86°
Partly Cloudy
5:17 am8:19 pm CDT
Feels like: 88°F
Wind: 7mph E
Humidity: 44%
Pressure: 30.03"Hg
UV index: 8
FriSatSun
79/61°F
79/61°F
77/61°F

Published 2 months ago

By Antonije Kovačević

INTERVJU, BRANKO DRAGAŠ: Dolazi najveća svetska ekonomska kriza ikada, vadite Vaš novac iz banaka! (VIDEO)

Branko Dragaš je najpoznatiji i najintrigantniji srpski ekonomista, čovek čije stručne analize uvek izazivaju veliku buru u javnosti i čije su se mnoge prognoze do sada obistinile. Upravo zbog toga, Dragaš je danas zabranjen na većini medija.

U intervjuu koji je dao Antoniju Kovačeviću, uredniku Serbian Timesa, otvoreno govori o tome šta nas čeka u narednom periodu, o velikoj ekonomskoj krizi koja dolazi i njenim posledicama, inflaciji koja sledi, o padu dolara, evra i švajcarskog franka i zapadnog bankarskog i korporativnog sistema.

Pogledajte i poslušajte šta Dragaš misli o likvidnosti banaka, o tome koliko je sigurno držati novac u njima, i kako da izbegnete da izgubite sve ono što ste stvarali i štedeli godinama. On takođe savetuje građane šta da rade sa novcem koji imaju u bankama, šta da kupuju, šta da prodaju, govori o odnosima Amerike, Evrope, Rusije, Kine, o ratu u Ukrajini, o propasti petro-dolara, o novoj valuti zemalja Briksa i tome kako će ona promeniti globalne odnose u svetu…

AUTOR/VIDEO: Antonije Kovačević

Za više ekskluzivnih intervjua i zanimljivih reportaža iz života srpske i balkanske dijaspore u Americi i širom sveta zapratite naš Youtube kanal Serbian News USA jednim klikom na OVAJ LINK!

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)