Chicago, IL
57°
Cloudy
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 54°F
Wind: 16mph SSW
Humidity: 44%
Pressure: 29.82"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
55°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 36°F
54°F / 45°F
57°F / 55°F
73°F / 61°F
72°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

IGRA NA NEURAČUNLJIVOST: Brajan Volš izluđuje čuvare u zatvoru, sumnjaju da je sve predstava!

Brajan Volš (47) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš (39) i trenutno se nalazi u pritvoru i pažljivo sa svojim advokatima sprema odbranu.

Navodno, njegova odbrana će se bazirati na navodnoj psihičkoj neuravnoteženosti. Kako kažu, Brajan je već počeo da izluđuje čuvare, te svi misle da je to deo njegove taktike.

“Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vreme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla”, piše izvor blizak istrazi američkim medijima.

Kako prenose upućeni, ne znaju da li je reč o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čoveku zaista nije dobro.

“Svestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi”, navodi izvor.

Pretraga koja ledi krv u žilama

Među dokaznim materijalom koji je otkriven je i pretraga koja je otkrivena na ajpedu njegovog sina, a njen sadržaj užasnuo je sve one koji su ga pročitali.

Kako je utvrđeno, Brajan je tri dana pretraživao kako da se reši tela, kako da ukloni krv, da li može da bude optužen bez tela…sve to je radio 1, 2. i 3. januara, dok je policiji 4. januara rekao da je njegova žena otišla iz kuće kako bi rešila hitan problem na poslu u Vašingtonu. Detaljan spisak Brajanovih pretraga možete pročitati ovde.

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, 17 dana nakon njenog navodnog nestanka u novogodišnjoj noći. I dok je nakon hapšenja 8. januara bio optužen samo da je policiju dovodio u zabludu tokom istrage, tužilaštvo je obelodanilo dokaze protiv njega na osnovu kojih je optužen za zločin.

POVEZANE TEME:

POVERENJE JE KOŠTALO ŽIVOTA: Ana Volš molila sud da Brajan ne ide u zatvor!

POSLEDNJE PORUKE KOJE JE ANA VOLŠ POSLALA MAMI: “Mama, jel bi mogla sutra da dođeš za Vašington? Brajan i ja se ne slažemo!” (FOTO)

ANIN AUTO PARKIRAN U VAŠINGTONU: Detalji istrage bacili novo svetlo na nestanak Srpkinje!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter@7News

YOU MAY LIKE