Connect with us

aktuelno

HUMANOST NA DVA TOČKA: Ovo je ljudina koja je poklonila ‘čoper’ za lečenje male Minje!

Published

on

Čovek koji nas je sve oduševio svojim gestom zove se Nenad Dobričić. Poreklom je iz sela Dobrovodice pored Batočine a godinama već živi i radi u Americi, tačnije u Detroitu u državi Mičigen. Nebrojano puta se odazvao humanitarnim akcijama, mnogima je i sam pomogao sakupljajući pomoć za obolele i siromašne.

„Radi se o životu jedne male devojčice . Motori su mi u krvi nije me sramota da kazem da ih volim da je ovo moj bejbi doneo sam odluku da motor ide na licitaciji i sav novac ode za spas nase male princeze . Motor je plaćen 4,500 mozda mu je vrednost 5,000 dolara nadam se da će se pravi bajkeri prepoznati u ovome i da ce kupovinom ovog motora pomoći u spasavanju jednoga života. Uskoro vise info i video zapisa podelite ovo dalje!- napisao je Nenad skromno na svom profilu.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAVRŠENA NAJHUMANIJA LICITACIJA: Srbin iz Amerike kupio kuću za malu Aniku! (FOTO)

Minja boluje od spinalne mišićne atrofije, a kako pojašnjavaju u Fondaciji, bolest je vezana za mutaciju gena i manifestuje se gubitkom osnovnih životnih funkcija, kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje, a ne utiče na mozak i kognitivne funkcije.

Građani mogu da pomognu da Minja dobije neophodnu terapiju slanjem poruke sa brojem 845 na 3030, kao i uplatom novca na dinarski i devizni račun koji su dostupni OVDE.

Izvor: U centar.rs
Foto: U centar

Advertisement