Connect with us

Srbija

HUMANITARNI BAZAR ZA MALU ANIKU U BEOGRADU: Kući te voze retro “miniji”! (FOTO)

Published

on

Kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za lečenje devojčice Anike Manić, Mini klub Srbije se pridružuje humanitarnoj prodajnoj izložbi koja se održava sutra, 07. novembra na Dorćol Platzu u Beogradu.

Članovi ovog kluba će svoje “minije” uposliti kao svojevrsna “taxi” vozila i prevoziće posetioce bazara do željene adrese u Beogradu.

Sutra od 11 do 18 h na Dorćol Platzu održava se izložba umetničkih dela, gde je učešće uzelo preko 70 umetnika. Izloženi radovi biće na prodaju, a sav prihod odlazi u humanitarni fond za lečenje Anike Manić.

Mini klub Srbije se pridružuje ovom događaju sa vrlo zanimljivom akcijom. Naime, članovi ovog kluba će svoje “minije” uposliti kao svojevrsna “taxi” vozila i prevoziće posetioce bazara od Dorćol Platza do željene adrese u Beogradu. Cena po kilometru iznosiće 100 dinara, a sav prikupljeni novac od vožnji ide za pomoć Aniki.

Ovo je i jedinstvena prilika da se provozate u nekom od klasičnih “minija” i ujedno pomognete humantiranoj akciji.

Podsetimo da u svakom svakom trenutku možete posetiti web stranicu posvećenu Aniki na portalu Fondacije Budi human i razmotriti opcije za pomoć. Slanje SMS poruke (858 na 3030) je samo jedan od načina.

Ako želite da što više ljudi sazna za događaj – podelite ovaj članak ili Instagram stranice: @budi_solidartan koja promoviše izložbu i @miniklubsrbije koja promoviše humanitarnu vožnju.

Izvor: Nova.rs
Foto: Autoslavia.com

Advertisement