Connect with us

aktuelno

HOLIVUDSKI KONKURS ZA SRBE! Filmska zvezda traži glumce koji govore srpski za svoj novi film o košarci, glumi i Bobi Marjanović

Published

on

Čuveni holivudski glumac Adam Sendler za svoj novi film koji radi u produkciji Netfliksa film traži tri glumca koji tečno govore srpski!

U filmu “Hustle”, koji režira Džeremaja Zagar, Adam Sandler glumi skauta NBA tima Filadelfija Siksers koji u potrazi za košarkaškim talentima stiže u Srbiju gde sreće, nikog drugog do – Bobana Marjanovića.

Naš košarkaški as, koji u stvarnom životu brani boje Dalas Maveriksa, i koji je već imao filmsko iskustvo parirajući slavnom Kianu Rivsu u filmu “Džon Vik 3“, u filmu glumi jednu od glavnih uloga. Radnja se dalje odvija tako što košarkaški skaut (Sendler) nepravedno dobija otkaz zbog Bobija ali ipak odlučuje da ga dovede u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju kvalitet da naprave karijere u NBA ligi.

Scene za film se snimaju u Filadelfiji, a producenti su trenutno u potrazi za nekoliko glumaca, američkih Srba, koji imaju američko državljanstvo ili radnu vizu, i tečno govore našim jezikom.

“Tražimo ženu i tinejdžera koji bi trebali da glume Bobijevu suprugu i sina, kao i jednog muškarca za ulogu čoveka koji radi kao obezbeđenje. Supruga bi trebala da je dobi između 40-45 godina, sin bi trebao da bude između 15-19 godina, a muškarac “security guard” između 30-50 (preko 6’0′′ visok). I, naravno, svi bi trebali da govore srpski. Naravno, ove uloge u filmu će biti plaćene, pa se nadam da će neko iz srpske zajednice u Americi biti zainteresovan. Pozivam sve zainteresovane da me kontaktiraju što pre, a ja ću im odgovoriti na sva pitanja koja ih zanimaju, poručuje Dajana, direktor kastinga filma.

Zanimljivo je da je koproducent filma kompanija “SpringHill Entertainment” čiji je vlasnik jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms.

Svi koji su zainteresovani da se na filmskom setu priključe Bobiju Marjanoviću i Adamu Sendleru, mogu se javiti produkciji na Email: hustlefilmcasting@gmail.com

Holivud čeka na Vas! 🙂

Piše: Antonije Kovačević Foto:

Advertisement