Connect with us

Amerika

HOLIVUDSKA GLUMICA POSLE ZABRANE ABORTUSA: Mlohavi ku*ac je Božja volja, zabranite i vijagru!

Published

on

Glumica Bet Midler, koja je već prilično društveno i politički aktivna na društvenim mrežama, nedavno je na Tviteru objavila komentar o Viagri i Božjoj volji.

“Vreme je da zabranite vijagru. Ako je trudnoća ‘Božja volja’, onda je Božja volja i vaš mlohavi ku*ac”, napisala je glumica.

Saopštenje se odnosi na odluku Vrhovnog suda SAD koja je utrla put za zabranu abortusa, a podržali su je mnogi korisnici Tvitera. Jedan korisnik je napisao: “Ovo je odlično za mene. Republički festival mlohavih kobasica”. Druga je dodala da to govori “godinama”.

„Vrhovni sud ne mari za volju i potrebe američkog naroda“

Midler je prilično glasna o situaciji sa abortusom u Americi. Nakon što je Vrhovni sud poništio presudu Rou protiv Vejda iz 1973. godine, glumica je na Tviteru napisala da se Vrhovni sud oglušio “o volju, pa čak i za stvarne potrebe američkog naroda”.

Inače, Bet Midler se prošlog meseca našla na udaru kritika javnosti zbog komentara o nestašici bebi formule na američkom tržištu. Ona je ovom prilikom predložila da žene doje jer je to “besplatno i uvek dostupno”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen YouTube / ABC News

Advertisement