Chicago
70°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 1mph SW
Humidity: 74%
Pressure: 30.19"Hg
UV index: 1
FriSatSun
75/63°F
73/59°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

HEROJSKI PODVIG LOLE IZ RAŠKE: Dva puta sprečila istu ženu da oduzme sebi život!

Lola Puzović iz Raške se po drugi put našla u situaciji da istu ženu odvraća od ideje da sebi oduzme život.

Pre pet meseci je žena prvi put na pruzi Kraljevo-Raška pokušala samoubistvo, tada je Lola zaustavila voz. Pre nekoliko dana, dogodila se slična situacija.

“Po drugi put smo ovde, nažalost istim slučajem. Žena koja je već jednom htela da izvrši samoubistvo došla je pre mesec dana ispred moje kuće. Ja sam kosila, nisam je primetila. Prolaznik koji se našao tu me je uhvatio za ruku i rekao mi da žena ide u pravcu voza koji se u tom trenutku njoj približavao”, rekla je Lola Puzović.

Ona dodaje da je nakon toga prišla ženi i ubedila je da siđe sa pruge. Uvela je u svoju kuću, koja se nalazi u neposrednoj blizini, zatim je pozvala hitnu pomoć. Iz razgovora sa njom zaključila je da žena ima mnogo privatnih problema.

“Nisam je lično poznavala, kad sam je zagrlila videla sam da je jako namučena žena. Mislim da je psihički bolesna. Kako čujem za godinu dana izgubila je oca, majku i sestru. Na njenu nesreću muž je ostavio sa dvoje maloletne dece. Niko ne radi, siromaštvo je veliko”, dodala je Lola.

Da podsetimo, vest je o tragediji koja je pre nekoliko meseci sprečena na pruzi Kraljevo-Raška, kada je mašinovođa u poslednjem trenutku zaustavio voz ispred mlade žene koja je sebi pokušala da oduzme život.

PROČITAJTE VIŠE:

ČUDO U RUMI: Vatrogasci izvukli netaknutu ikonu iz spaljenog potkrovlja! (VIDEO)

KOSOVSKA POLICIJA STALA NA PUT HUMANITARNOJ MISIJI: Srpskim bajkerima zabranili ulaz preko Jarinja! (VIDEO)

OHRABRUJUĆE VESTI: Posle 40 godina prekinut negativan trend, Srbija jedina u regionu beleži porast broja rođenih!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen a1tv.net

YOU MAY LIKE