Connect with us

aktuelno

GEORGIEV PODRŽAO TRAMPA: Ko god nije deo svetske mašinerije, taj je u problemu!

Published

on

Muzičar Vlado Georgiev reagovao je na vest o suspenziji američkog predsednika Donalda Trampa sa društvene mreže Tviter. On je situaciju uporedio i sa čuvenom knjigom Džordža Orvela “1984”.

“Svi vi koji se radujete što je Trampu ugašen Tviter, Fejsbuk, Instagram… Ne razumijete suštinu… nije u pitanju Tramp. U pitanju je bilo ko, ako nije dio svjetske mašinerije i mafije… svi smo u problemu. Odavno pristajete da ne mislite svojom glavom i postajete miševi eksperimenta! 1984!”, napisao je Georgiev na Tviteru.

On je potom objavio još jedan status, navodeći da je u pitanju “cenzura govora i slobodne misli”.

“Da li ste svjesni da likujete nad suspenzijom govora i da se radujete cenzuri? Shvatate li da već niko ništa ne smije da kaže? Jeste li shvatili da je ovo presedan ukidanja svake slobode? Čemu se radujete? Ukinuli su nam život kao onakav koji smo imali i to još niste shvatili?”, napisao je on.

Vlado je tvitovao samo nekoliko sati nakon što je Tviter ugasio nalog odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Kompanija je ranije najavila da će trajno suspendovati Trampov lični nalog “zbog rizika od daljeg podsticanja na nasilje“. Tviter je napomenuo da bi Trampovi tvitovi objavljeni ranije mogli da se protumače kao podrška neredima koji su tokom proteklih dana izbili u SAD.

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen YouTube / Guardian News, NOVA S

Advertisement