Connect with us

Dijaspora

EVO ŠTA NAS UBIJA VIŠE OD KORONE: Poznati psiholog otkriva kako sve pandemija utiče na mentalno zdravlje (VIDEO)

Published

on

Pandemija korona virusa traje već više od godinu dana. Da bi nas zaštitili, vlade i krizni štabovi su propisali razne mere, uveli su policijski čas, zabranili nam da idemo na posao, u pozorišta, bioskope, restorane, na utakmice i koncerte, deci ne mogu da idu u škole i na fakultete, uskratili su nam druženje sa prijateljima, ispijanje kafe sa komšijama, proslave sa familijom…

Sve to je možda, a možda i nije, sprečilo širenje zaraze i produžilo nam život. Ali kakve je sve posledice usput ostavilo na našu psihu i mentalno zdravlje?

O tome je Antonije Kovačević ekskluzivno za kanal Serbian News razgovarao sa jednim od najpoznatijih američkih kliničkih psihologa, Srpkinjom Milenom Tatić Bajić iz Čikaga, dobitnicom više stručnih priznanja za njen rad.

U ovoj emisiji izneseni su zapanjujući podaci i informacije koji se kriju od građana, a koji će vam pomoći da se lakše izborite sa izolacijom i samoćom koja nastaje kao posledica mera borbe protiv korona virusa i pandemije.

Zapratite Youtube kanal Serbian News USA na kome Vas čeka još ekskluzivnih intervjua, zanimljivih reportaža i aktuelnih emisija iz domena kulture, politike, istorije…Kliknite OVDE!

AUTOR: Antonije Kovačević VIDEO: Saša Lukić

Advertisement