Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 2mph NNE
Humidity: 39%
Pressure: 29.69"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
48°F
46°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 3 years ago

By Antonije Kovačević

EVO ŠTA NAS UBIJA VIŠE OD KORONE: Poznati psiholog otkriva kako sve pandemija utiče na mentalno zdravlje (VIDEO)

Pandemija korona virusa traje već više od godinu dana. Da bi nas zaštitili, vlade i krizni štabovi su propisali razne mere, uveli su policijski čas, zabranili nam da idemo na posao, u pozorišta, bioskope, restorane, na utakmice i koncerte, deci ne mogu da idu u škole i na fakultete, uskratili su nam druženje sa prijateljima, ispijanje kafe sa komšijama, proslave sa familijom…

Sve to je možda, a možda i nije, sprečilo širenje zaraze i produžilo nam život. Ali kakve je sve posledice usput ostavilo na našu psihu i mentalno zdravlje?

O tome je Antonije Kovačević ekskluzivno za kanal Serbian News razgovarao sa jednim od najpoznatijih američkih kliničkih psihologa, Srpkinjom Milenom Tatić Bajić iz Čikaga, dobitnicom više stručnih priznanja za njen rad.

U ovoj emisiji izneseni su zapanjujući podaci i informacije koji se kriju od građana, a koji će vam pomoći da se lakše izborite sa izolacijom i samoćom koja nastaje kao posledica mera borbe protiv korona virusa i pandemije.

Zapratite Youtube kanal Serbian News USA na kome Vas čeka još ekskluzivnih intervjua, zanimljivih reportaža i aktuelnih emisija iz domena kulture, politike, istorije…Kliknite OVDE!

AUTOR: Antonije Kovačević VIDEO: Saša Lukić

YOU MAY LIKE