Connect with us

Amerika

EPSKA PODVALA KOMIČARA: Saša Baron Koen ekstremnim desničarima pevao “Zarazićemo Obamu, zaključaćemo Hilari” (VIDEO)

Published

on

U pesmi koju je otpevao, a koju su pevušili čak i pojedini učesnici skupa, pominje da bi trebalo “iseći” Svetsku zdravstvenu organizaciju “kao što to rade Saudijci”, a da bi Baraka Obamu, bivšu državnu sekretarku Hilari Klinton i američkog imunologa Entonija Faučija trebalo zaraziti koronavirusom

Britanski komičar Saša Baron Koen napravio je novu podvalu na desničarskom skupu “Three Percenters” pod imenom “Marš za naša prava 3”  u Vašingtonu, kada se u pratnji ličnog obezbeđenja prerušio, uzurpirao program na bini i otpevao rasističku pesmu sa anamerom da ismeje organizatore. Neprikladne reči je posvetio Baraku Obami, Hilari Klinton, Entoniju Faučiju, Bilu Gejtsu i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

“Obama, šta ćemo sa njim? Zarazićemo ga gripom iz Vuhana. Hilari Klinton, šta ćemo sa njom? Zaključaćemo je, kao što su oni nas”, deo je teksta pesme koju je Koen izveo na okupljanju organizacije “Three Percenters” oko ekstremnih desničara, koja je osnovana 2008. godine, uoči izbora Baraka Obame za predsednika SAD. Oni su tada verovali da će tokom Obaminog mandata američka vlada više učestvovati u životu pojedinaca i pre svega uvesti strože zakone o kontroli oružja.

U pesmi koju je otpevao, a koju su pevušili čak i pojedini učesnici skupa, pominje da bi trebalo “iseći” Svetsku zdravstvenu organizaciju “kao što to rade Saudijci”, a da bi Baraka Obamu, bivšu državnu sekretarku Hilari Klinton i američkog imunologa Entonija Faučija trebalo zaraziti korona virusom.

Koen se pojavio delimično prerušen i predstavio kao vođa političke organizacije koji želi da bude pokrovitelj skupa, koji je u parku Eritejdž u Vašingtonu okupio oko 500 učesnika.

Saša Baron Koen je svoju karijeru izgradio na tome što je uspeo da navede poznate ljude da se osramote pred kamerom. Tako je u prvoj sezoni emisije Who is America, između ostalih, ismejao Bernija Sandersa, Dika Čejnija i O Džeja Simpsona.

Televizija Showtime na kojoj se emituje emisija treba da odluči da li će se nastaviti snimanje emisije.

IZVOR: Dailybeast/Serbian Times FOTO: Printscreen

Advertisement