Connect with us

Amerika

ELON MASK POJASNIO KAKO IZGOVARA IME BEBE: Država Kalifornija milijarderu neće dozvoliti da u rodni list upiše X Æ A-12 (VIDEO)

Published

on

Informacija da su on i kanadska pevačica dobili sina, inače njegovo šesto dete, ostala je u drugom planu. Svima je bio interesantniji podatak kako se beba zove.

Elon Mask, 48-godišnji milijarder i osnivač kompanija SpaceX i Tesla, pohvalio se na društvenim mrežama da su on i njegova izabranica, kanadska pevačica Grajms (32), postali novopečeni roditelji.

Informacija da su dobili sina, inače njegovo šesto dete, ostala je u drugom planu. Svima je bio interesantniji podatak kako se beba zove.

“Mama i dijete su dobro, dete će se zvati “X Æ A-12 Musk”.

Ubrzo je neobično ime postalo glavna tema na društvenim mrežama.

“Kako se to izgovara?”, “Učitelji će ga mrziti”, “A mislili smo da je Elonovo ime čudno…”, “Ljudi će ga zvati Musk jer se X Æ A-12 ne izgovara”, “Naravno da je nazvao dete po nekom robotu”, “Šališ se?”, “Dete će mrziti svoje ime”, pisali su tviteraši pod Maskovom objavom.

Mask je potom gostovao i kod Džoa Rogana, gde je objasnio kako se ime izgovara.

“X Ash A Twelve” , izgovorio je milijarder, uz napomenu da je karakter Æ prisutan u nekoliko jezika, pre svih Danskom i Norveškom, a da je njegov doprinos poslednji deo detetovog imena A-12, što znači Arhanđeo 12, preteče SR-71 – najboljeg aviona ikada”.

Jedno je sigurno, ime X Æ A-12 neće biti upisano u rodni list, jer zakon Kalifornije poznaje samo slova alfabeta.

IZVOR: Dailymail/Serbian Times FOTO: Twitter

Advertisement