Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

EKSKLUZIVNO, PROFESOR TERZIN: Kako je vakcina uticala na prirodni imunitet i da li smo spremni za sledeći virus? (VIDEO)

Profesor genetike Tomislav Terzin svojim medijskim nastupima i predavanjima uvek je izazivao veliko interesovanje javnosti. Naročito je to bio slučaj u vreme pandemije korone, kada je otvoreno govorio o onome o čemu su se drugi plašili ili ustručavali da govore.

Zbog svega toga je trpeo osude i napade, a vrhunac je bio početkom prošle godine, kada mu je zbog odbijanja da se vakciniše zabranjen ulazak na Univerzitet u Alberti (Kanada), na kome već dugi niz godina predaje.

To ga, međutim, nije sprečilo da nastavi da sa naučnog stanovišta komentariše aktuelne pojave koje nas okružuju, činjenice, ali i sumnje sa kojima mnogi ne žele da se suoče ili da nas upoznaju.

Pogledajte i poslušajte šta je sve u ekskluzivnom intervjuu otkrio uredniku Serbian Timesa i Serbian News USA Antoniju Kovačeviću.

AUTOR/VIDEO: Antonije Kovačević MONTAŽA: Miloš Kerečki

Za više ekskluzivnih intervjua i zanimljivih reportaža iz života srpske i balkanske dijaspore u Americi i širom sveta zapratite naš Youtube kanal Serbian News USA jednim klikom na OVAJ LINK!  

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO, UNUK ČUVENOG ČETNIČKOG VOJVODE SADA POMAŽE SRBE U AMERICI: Vlade Divac mi je zahvalio jer je moj deda spasao život njegovom (VIDEO)

FAŠISTI, SKINITE UKRAJINSKU ZASTAVU! Veliki protest u Češkoj, traže od vlade da prekine da daje oružje Kijevu!

“KUĆNA DEVOJČICA” POČELA DA KUVA: Nikolija (5) iz Čikaga je zvezda Instagrama, smešna je do suza, a sad ima i svoju liniju odeće! (VIDEO)

YOU MAY LIKE