Chicago, IL
36°
Sunny
5:59 am7:38 pm CDT
Feels like: 30°F
Wind: 6mph W
Humidity: 62%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 0
8 am9 am10 am11 am12 pm
39°F
43°F
46°F
48°F
50°F
MonTueWedThuFri
64°F / 54°F
64°F / 37°F
43°F / 37°F
55°F / 46°F
57°F / 57°F

Published 2 years ago

By admin

DŽENIFER ANISTON SNIMILA FILM U PARIZU:”Bilo je izazovno, Ukrajina je tako blizu”

Glumica Dženifer Aniston poslednjih meseci snima nastavak Netfliksove misterije ubistva, zbog čega je bila u Parizu. Međutim, tokom tokom francuske prestonice osećala se veoma beskorisno snimajući film dok je u Ukrajini besneo rat “ne tako daleko”.

Aniston je rekla ljudima da je pravljenje “Murder Mystery 2” prilično izazovno. To je nastavak Netfliksove komedije iz 2019. koju je snimila sa Adamom Sandlerom u Parizu dok besni rat u Ukrajini.

“Bilo je tri meseca od kuće. I to je bio izazov samo zato što nisam bila tako daleko od svojih pasa od početka pandemije. Takođe, Ukrajina je veoma bliska”, rekla je holivudska glumica.

Dodala je da se osećala “tako beskorisno” dok je snimala komediju nakon što je Vladimir Putin započeo rat u Ukrajini u februaru ove godine, ali se potom setila koliko je smeh važan u životima ljudi. Glumica je, između ostalog, priznala da više ne vrši toliki pritisak na sebe nakon što je prošla kroz pandemiju.

“Ono što smo svi naučili u poslednjih nekoliko godina je da treba da uživamo u malim stvarima i da budemo zahvalni za svaki dan. Bilo je dobro usporiti i moći da kažem: ‘Trebaće dva meseca da svarim ono što sam upravo uradila i razmislim šta će se sledeće desiti'”, rekla je Aniston, dodajući da je promenila način izbora novih projekata.

‘U čemu ću uživati radeći?’ Zato što je bilo mnogo poslova koje sam radila, a u kojima nisam uživala. Bilo je filmova gde sam se osećala kao da sam jela Big Mek za doručak, ručak i večeru. Radi se o tome kako i sa kim želim da provodim vreme”, rekla je ona.

Izvor: Indeks.hr Foto: Wikimedia Creative Commons

YOU MAY LIKE