Chicago
64°
Fog
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 4mph SE
Humidity: 92%
Pressure: 30.13"Hg
UV index: 0
SatSunMon
75/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

DUPLA SVADBA ZA PAMĆENJE: Braća došla iz Nemačke u svoj zavičaj, helikopterima uleteli u brak! (FOTO)

Kao primer povezanosti u vremenu raznih podela, u zlatiborskom kraju neuobičajena svadba. Istovremena ženidba dva brata, a mladenci su na svetkovinu stigli na još neobičniji način.Prvi put u užičkom kraju neobična svadba u svakom smislu. Dve mlade iz Prijepolja i Novog Pazara sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva početak bračnog života obeležile su letom helikopterom.

Eto dva brata, našli žene istovremeno. I to je neki spektakl koji nije svakodnevno. Svakako smo uvjek zajedno, eto i zajedno se oženismo što kažu. Zajednička svadba i tako – kaže Ervin Žigović, jedan od mladoženja.

Drugi mladoženja, njegov brat Benjamin Žigović ističe da je važno vratiti se u svoj zavičaj:

„Rođeni u Berlinu, Nemačkoj, tamo živimo, tamo radimo. Ipak je ovo naš kraj i treba se nekad vratiti ovde.“ Kako su imali iste planove sa svojim izabranicama, priča Ervin, odlučili su se za zajedničko svadbeno veselje. A roditelji su odlučili da poštuju njihovu odluku.

Sve želje je naravno nemoguće ispuniti, ali mi kao roditelji pokušavamo. Naravno, sve ovo radimo zato što smo ponosni na njih što su nam, što kažu, dobri momci, dobri sinovi – objašnjava Bazo Žigović.

Žigovići planiraju da dolete trajno i u Srbiju, jer su dobro učvrstili poslovne temelje, a sada će se posvetiti stvaranju porodice.

PROČITAJTE VIŠE:

OVAKVA VERIDBA SE RETKO SREĆE:  Ivica odveo Sanju na Etnu, pa je kod kratera iz kog sve puca zaprosio! (FOTO)

“OVA JADA, OPET MU NOSI ŽENSKO”: Spot za trudnice u Crnoj Gori podigao prašinu na društvenim mrežama! (VIDEO)

BEOGRADSKI GIMNAZIJALAC OSVAJA SVET: Strahinja doneo bronzu sa Svetske geografske olimpijade!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen RTS

YOU MAY LIKE